Ongehoord!

Kim Schellevis

Category: Novels

€ 20,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Ze is Nederland helemaal beu, pakt haar koffers en vertrekt. Haar nietszeggende opleiding heeft tot nu toe niets opgeleverd en veertig uur per week orders picken is niet hoe ze haar toekomst voor zich ziet.
Haar reis verloopt echter al snel anders dan gepland, waardoor haar toekomst op Schiphol 360 graden lijkt te draaien. Tenminste, als het aan hem ligt. Ze laat een verpletterende indruk op hem achter, waardoor zijn wereld volledig op z’n kop staat. Alleen is zijn wereld een wereld waar ze niets te zoeken heeft en waar ze niets mee te maken wil hebben. Dan is afstand nemen de enige optie.

From the book

‘Taylor, TJ belt me.’

Taylor slaat net de deur van de truck achter zich dicht nadat we zijn aangekomen op onze ranch.

‘Scott. Er zit een knop op je telefoon waarmee je een gesprek kan starten. Dan kan je praten met elkaar. Actie-reactie, weet je wel?’

‘Eikel.’

‘Je bent zelf een eikel, een normaal mens neemt gewoon op als hij gebeld wordt. Moet ik je daar ook al mee helpen?’

Hij is nog steeds pissig.

‘Ben je klaar met zeiken? Wat zal ze van me moeten?’

‘Als ik dat toch eens wist, dan kon ik met die gave heel veel geld verdienen. Dus neem gewoon die fucking telefoon op.’

Die gozer is echt op dreef óf ik heb hem echt gekwetst en als dat zo is zal ik dit gedrag van hem de aankomende twee dagen stilzwijgend moeten slikken. Ik twijfel een moment, maar doe toch wat hij zegt.

‘Hi TJ.’

‘Scott, verdomme, maak rechtsomkeert en kom als de sodemieter hierheen!’

Shit. Stront aan de knikker.

‘Omdat?’

‘Ze heeft je zien rijden.’

‘Mij?!’

‘Nee, niet jij shithead, maar wel jouw truck. Ze kwam hier net overstuur haar verhaal doen, ze heeft je gezien. Meerdere keren, teveel keer blijkbaar. Ze denkt dat ik word lastiggevallen. Ik ben je goed zat vriend, ik wil dat je nu hierheen komt en laat zien dat jij de aanstichter bent van dit gezeik. Kleuter, stop met dat stiekem langsrijden, toon die ballen van je en kom naar mijn ranch.’

About the author

Na haar debuutroman heeft Kim Schellevis (1988) een vervolg geschreven op Dik Verdiend! Ze was zo onder de indruk van alle positieve reacties op haar eerste roman, dat Ongehoord! niet uit kon blijven. Schrijven maakt haar gelukkig en is voor haar de ultieme vorm van ontspanning. Haar fantasie neemt op de vreemdste momenten haar gedachtes over en gaan dan volledig een eigen leven leiden. Met als resultaat dat haar mobiele telefoon vol staat met anekdotes en nieuwe personages die de basis hebben gelegd voor haar nieuwste roman.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Ongehoord!

Author:

Kim Schellevis

Category:

Novels

Number of pages:

184

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

18-12-2020

ISBN:

978-94-640-3904-7 / 9789464039047

Price:

€ 20,50

Language

Dutch