Het vergeven waard

Henrieke van der Hoek

Category: Novels
  • (4)

€ 21,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Het vergeven waard is een verhaal waarin je wordt meegenomen naar het leven van Lynn. Lynn is een jonge vrouw met een heftig verleden dat haar nog steeds dag en nacht achtervolgd. Het heeft er voor gezorgd dat ze een muur rond haar hart heeft gebouwd waar niemand voorbij mag komen. Lynn denkt dat ze haar leven lang niet in staat zal zijn om mensen te vertrouwen.
Tot Dylan in haar leven verschijnt en haar alle pijn opnieuw laat voelen. Maar moet ze altijd in deze pijn leven? Of is er een manier om eindelijk te vergeven?

From the book

Ze wilde afstand houden van elke man. Zeker een man als Dylan. En nu zaten ze hier, in het donker. En ze moest een nacht met hem doorbrengen. Samen met hem. Wat zou hij doen als ze zou slapen? Een rilling ging door haar lichaam.
‘Als je niet wilt antwoorden, negeer me dan. Maar schrok je van mij?’
Ze beet op haar lip. Moest ze hem nu gewoon negeren en doen alsof ze niets gehoord had? Maar dan was het antwoord al duidelijk genoeg voor hem. Maar tegelijk: als ze ja zou zeggen, zou hij ook door gaan vragen. ‘Ik denk dat ik gewoon schrok van je aanraking. Ik had het niet verwacht...’ Het was een tijdje stil en ze hoorde hem bijna denken. Waarschijnlijk begreep hij het niet. Het was ook vreemd, want waarom zou iemand schrikken van een enkele aanraking?
‘Zullen we gaan zitten? We kunnen moeilijk de hele nacht blijven staan.’
De hele nacht. Ze voelde een verstikkend gevoel vanbinnen. Ze wilde vragen of hij aan de andere kant van het magazijn wilde gaan zitten, maar het magazijn was klein en de andere kant was nog steeds te dichtbij. Daarmee zou ze waarschijnlijk alleen nog maar meer vragen uitlokken en dat wilde ze niet. Ze knikte, maar direct bedacht ze dat hij dat niet zag.
‘Oké.’ Haar stem was niets meer dan een fluistering en ze liet zich langzaam neerzakken op de grond. Het voelde koud aan en het drong door haar kleding heen. Ze verlangde meer dan ooit naar haar bed. Alleen. Ze drukte haar rug tegen de muur achter zich en ook die voelde ijskoud aan. Had ze nu maar wat warmers aan. Ze rilde kort. Ze voelde hoe hij naast haar neerzakte op de grond en zijn broek raakte haar been. Direct schoof ze wat meer naar links. Verder bij hem vandaan.

About the author

Henrieke van der Hoek (2003) woont samen met haar ouders, zus en broertje in Veenendaal. Al sinds jonge leeftijd schrijft ze graag verhalen. Haar voorkeur ging uit naar verhalen waarin ze zich kon inleven in de hoofdpersoon. Ze koos daarom vaak een personage van wie ze gevoelens en emoties goed kon beschrijven. Schrijven is voor haar even wegduiken uit het echte leven en een kijkje nemen in een leven waar alles mogelijk is.

Reviews

2021-02-08 16:45:21 | By: Marrie Hanse | Rating:
Een mooi geschreven boek. Ik ben helemaal meegenomen in de emoties. Een aanrader om te kopen. Hoop dat Henrieke door gaat met schrijven.

2021-02-06 07:06:53 | By: Janneke | Rating:
Wauw in 1 ruk uit gelezen. Makkelijk lezen en je zit helemaal in het verhaal. Ik kijk uit naar evt vervolg deel.

2021-02-01 17:14:18 | By: Marrie Hanse | Rating:
Mooi geschreven boek. Ik leef helemaal mee met de personen. Het kopen zeker waard.

2021-01-22 10:13:38 | By: Arianne | Rating:
Een prachtig boek! Als je erin begint, wil je het dezelfde dag nog uit hebben. De schrijver neemt je mee in het verhaal en ik als lezer leef me helemaal in de hoofdpersonen in. Dit boek laat ons allemaal zien hoe we opnieuw kunnen beginnen, hoe helend vergeving is, maar ook hoe moeilijk het leven soms kan zijn. Het is een boeiende verhaallijn, goed geschreven en vol verrassingen en humor. Een enorme aanwinst om te kopen!Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Het vergeven waard

Author:

Henrieke van der Hoek

Category:

Novels

Number of pages:

234

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

22-01-2021

ISBN:

978-94-643-1702-2 / 9789464317022

Price:

€ 21,50

Language

Dutch

Rating:

  • (4)