Het handboek voor de midlife crisis

Monique Kieftenburg

Category: Society

€ 12,50
Paid shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)
Order at the author

Summary

Het boek gaat over de midlife crisis die bij mannen en vrouwen kan voorkomen. Veel meer dan de clichés van een man van rond de 50 die een sportwagen koopt en er met een veel jongere vrouw vandoor gaat is er niet bekend over dit onderwerp. Het feit dat het een crisis is die zijn weerga niet kent, daar kom je helaas pas achter wanneer je ermee te maken krijgt. Dit boek geeft veel inzichten over wat nu een midlife crisis is en hoe er mee om te gaan en dan met name voor de slachtoffers van de MLC bij de partner, vergezeld van een verhaal uit de praktijk.

From the book

15 september 2008: een gewone doordeweekse dag waarop Fay’s toenmalige echtgenoot Bas ’s avonds met een glazige blik tegenover haar kwam zitten terwijl zij tv zat te kijken en Bas haar maar bleef aan kijken. Toen haar dat uiteindelijk irriteerde vroeg zij aan hem wat er aan de hand was, normaliter zat hij boven te werken. Hij vertelde toen bijna euforisch dat hij al twee maanden een relatie had met een dame die hij een halfjaar geleden via zijn werk had ontmoet en van Fay wilde scheiden. Hij had de liefde van zijn leven gevonden. Fay’s grootste angst werd bewaarheid op dat moment. Alle grond werd onder haar voeten weggeslagen en zij dacht dat ze ter plekke dood neer zou vallen want haar hart maakte grote sprongen in haar borst. Hij wilde daarna in alle rust met haar praten, maar zij kon dat niet. ‘Hij brabbelde zinnen als: “Ik moet dit doen, dit is mijn kans, ik heb maar één leven.”’ ‘“Hij had de liefde van zijn leven gevonden”, vertelde hij, “hij had tegen het gevoel gevochten maar er 12niet van kunnen winnen.”’ En wat was zij dan verworden? Zijn vrouw gedurende bijna 15 jaar? Was zij de liefde van zijn leven niet meer dan? En hoe lang dan al niet meer?

About the author

Monique Kieftenburg (Zwaag, 1968), in het dagelijks leven werkzaam als juridisch secretaresse. Naast deze baan is zij een bezige bij en houdt zij zich o.a. bezig met binnenhuisarchitectuur, spiritualiteit en het schrijven van boeken over dit onderwerp. Andere titels van haar hand zijn: Van scepticus tot spiritueel ontwaken en Aquarius tijdperk: eindtijd of begintijd? Gaandeweg kwam zij er achter dat zij een moeilijk onderwerp kan vertalen in een taal die voor iedereen toegankelijk is, resulterend in haar eerste boek over de midlife crisis.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Het handboek voor de midlife crisis

Author:

Monique Kieftenburg

Category:

Society

Number of pages:

124

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

10-03-2021

ISBN:

978-94-640-3739-5 / 9789464037395

Price:

€ 12,50

Language

Dutch