De zielenwereld en de aarde

Lara Vera

Category: Spirituality

€ 12,50
Paid shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)
Order at the author

Summary

Dit boekje hoopt licht te brengen in hetgeen er gebeurt nadat een mens is overleden. Tevens geeft het aandacht aan vele facetten van het leven op aarde. De tekst is in samenwerking met begeleiders uit de zielenwereld geschreven door medium Lara Vera.

From the book

Vanuit de zielenwereld is er tijdens het stervensproces altijd begeleiding aanwezig, ook bij een plotselinge dood. Dit houdt dus in dat een mens nooit ´alleen´ is tijdens het overlijden.

Wanneer de ziel van de overledene in de zielenwereld aankomt, staan er geliefden die al eerder naar de zielenwereld zijn overgegaan klaar om de overledene te begroeten en op te vangen. Ook de begeleiders die vanuit de zielenwereld die specifieke mens op aarde hebben ondersteund, zijn bij de verwelkoming aanwezig.
Diens geliefden en begeleiders helpen zoveel ze kunnen om ervoor te zorgen dat de zojuist aangekomene zich welkom voelt.

About the author

Van jongs af aan sta ik in contact met de zielenwereld. Het is voor mij niet altijd duidelijk geweest dat hetgeen ik waarneem en ervaar en wat voor mij zo normaal is, niet voor iedereen waarneembaar en ervaarbaar is. Door middel van dit boekje wil ik mijn ervaringen delen in de hoop dat ze misschien enige helderheid kunnen verschaffen over de wereld die met de normale zintuigen niet waarneembaar is, maar die er wel degelijk is.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

De zielenwereld en de aarde

Author:

Lara Vera

Category:

Spirituality

Number of pages:

66

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback

Release date:

02-11-2020

ISBN:

978-94-640-3737-1 / 9789464037371

Price:

€ 12,50

Language

Dutch