Verweven Hoop - Een choreografie van het leven

Sofie van der Sommen

Category: Novels

€ 22,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Na een mystieke droom te hebben gehad wordt Morie besluitvaardig wakker. Ze stuurt haar ideeën voor een choreografie-wedstrijd in en gaat op reis, naar Mexico, waar ze Lela en haar vrienden ontmoet. Door gedeelde interesses en het filosoferen over van alles, groeit er een band.

Morie wint de wedstrijd en mag een choreografie maken voor het dansstuk ‘De Reis’. Wanneer ze daarmee begint, start er ook een innerlijke reis. En wie is de oude vrouw die zij in de trein ontmoet? Waarom vertelt zij haar levensverhaal aan Morie?

De inspiratie die Morie gebruikt om haar dansen te maken dient ook als klankbord voor processen in het dagelijks leven en andersom. Liefde, hoop, obstakels, yin en yang, Pilatestrainingen lopen als gouden draden verweven door het verhaal.

https://www.youtube.com/watch?v=LVtd7VQpWKs&feature=youtu.be

From the book

Ik ben gelukkig! Vóór ik naar Mexico ging had ik het prima voor elkaar. Maar er bleef altijd een sluimerende onrust die soms bijna gedoofd was, maar die soms ineens – tenminste, dat dacht ik dan – opkwam en steeds meer ruimte innam. Soms duurde dat een paar dagen en ebde het weer weg, soms duurde het maar een dag. Maar uiteindelijk werd het groter en groter. Dan kon ik er niet meer omheen en moest ik echt luisteren om te voelen wat er speelde om weer verder te kunnen gaan met mijn leven. Het vraagt stilte om echt te weten, althans bij mij. Op het punt waar ik nu ben, heb ik weer helderheid.

About the author

Sofie van der Sommen (1973) volgde een studie aan de Fontys dansacademie en een intensieve opleiding tot Pilatestrainer. Na enige jaren als dansdocent en Pilatestrainer gewerkt te hebben, richtte zij haar bedrijf Pilatesmoment op.

Na een bijzondere ontmoeting ontstond een drang om haar opgedane kennis en inzichten in het leven, relaties en in zichzelf, te verweven met een dosis fantasie. Zo ontstond haar debuutroman ‘Verweven Hoop’ waarin Morie tot leven is gekomen.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Verweven Hoop - Een choreografie van het leven

Author:

Sofie van der Sommen

Category:

Novels

Number of pages:

284

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

27-11-2020

ISBN:

978-94-640-3800-2 / 9789464038002

Price:

€ 22,50

Language

Dutch