Cover voorkant
De Kater Achterna
De Kater Achterna

De Kater Achterna

Nikki Roeyen

Category: Novels

€ 17,50

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

In De Kater Achterna kruipt Nikki Roeyen weer in de huid van zijn hoofdpersonage en zijn beste vriend, Bjorn. Er zijn ondertussen negen maanden verstreken na de schokkende gebeurtenissen aan het einde van het eerste boek. Er heeft zich echter een groot zwart gat genesteld in het geheugen van het duo, zodat ze zichzelf niet kunnen verdedigen tegen de beschuldigingen die tegen hen worden geuit. Verder beleven ze weer een nieuwe avontuur, ditmaal in de Franse hoofdstad. Een boomlange bekende voetballer, nijlpaarden stoelgang en 's werelds eerste dildo passeren allemaal de revue. In dit vervolg op Alle Remmen Los nemen zelfspot en sarcasme weer de bovenhand en lijkt het of onze helden niet veel geleerd hebben van hun eerdere fouten. Houden ze dit vol?

From the book

Ik zit niet in dezelfde kamer als Bjorn. We worden apart gehouden, zodat we onze verhalen niet op elkaar zouden kunnen afstemmen. Of zo heeft die ene dronkaard me toch net verteld, voor hij zelf werd meegenomen om verhoord te worden. Dat was een halfuur geleden. Het is ondertussen vier uur geleden sinds we zijn opgepakt in onze hotelkamer in Oostende. Ik ben weer helemaal nuchter, al heb ik zo’n barstende koppijn dat ik denk dat ik zo ga flauwvallen. Is er een dokter in de zaal? Ik kan me helaas niets meer herinneren van de vorige avond. Elke keer dat ik denk dat ik iets weet, overtuig ik mezelf ervan dat het enkel mijn verbeelding is. Ik weet dat ik met twee meisjes heb liggen praten over Zulte-Waregem. Er waren twee andere mannen bij. Jongeren, misschien net iets ouder dan wij. Het gesprek ging verder. We hadden liggen praten over West-Vlamingen in het algemeen. Had ik daar iets verkeerds gezegd? Mijn buikgevoel zegt van wel. Het volgende beeld dat ik heb is dat ik met een meisje op de dansvloer sta te plakken. Geen idee of dit hetzelfde meisje is. Magali, als ik het mij goed herinner. Ik kan me alleen het gevoel dat ze in mijn onderste regionen liet voelen herinneren. Toch denk ik dat ik met dat meisje in kwestie niets gedaan heb. Dit was voor de tequila shots. Na die shots was het dimlicht dat nog in mijn brein actief was helemaal uitgegaan. Losse flarden van een glas vloeistof met hoog alcoholgehalte dat in mijn gezicht wordt gegooid zijn het afgelopen uur ook gepasseerd. Geen idee of ik dat gedroomd heb of niet.De deur wordt geopend. Een jonge agente komt de kamer binnen. Haar blik verraadt elke vorm van afkeer die ze voor me heeft. Ik heb me nooit slechter gevoeld, besef ik dat moment.

About the author

Nikki Roeyen is geboren en getogen in de Antwerpse randgemeenten Borsbeek en Deurne, en heeft in zijn jonge twintiger jaren op verschillende plekken op deze aardbol gewoond. Spanje, Turkije en Dubai zijn hier slechts enkele voorbeelden van. Na deze jaren als nomade is hij sinds vorig jaar gesetteld in het kleine dorpje Zoerle-Parwijs in de Antwerpse kempen. Hier heeft hij zich volledig gestort op het afmaken van de vele verhalen die hij in zijn hoofd had tijdens zijn avonturen in het buitenland. Zijn tweede novelle is hier het volgende resultaat van.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

De Kater Achterna

Author:

Nikki Roeyen

Category:

Novels

Number of pages:

98

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

29-01-2021

ISBN:

978-94-643-1605-6 / 9789464316056

Price:

€ 17,50

Language

Dutch