Cover voorkant
Help, er zit een koe in mijn hoofd! - Meditatie en visualisatie voor jonge en volwassen kinderen
Help, er zit een koe in mijn hoofd! - Meditatie en visualisatie voor jonge en volwassen kinderen

Help, er zit een koe in mijn hoofd! - Meditatie en visualisatie voor jonge en volwassen kinderen

Maarten Vermeulen


€ 17,99

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Mijn dochter is verdrietig en kan het niet uiten. Het gevoel is zo groot dat ze het niet durft te zeggen. Ze voelt het in haar keel en borst en dit is niet fijn. Ik praat met haar en gebruik simpele voorbeelden om de boodschap over te brengen, zoals een emmer die vol zit, en die we leeg gaan gieten. In een volle emmer is geen ruimte voor blijheid, dansen en zingen. Ik mediteer geregeld met mijn kinderen. Ze kunnen dan aan het eind van de dag de gebeurtenissen loslaten, en vallen - vaak al voor de oefening klaar is - in slaap. Een wondermiddel tegen de vele nachtmerries die ze heeft (gehad).

From the book

Je herkent het vast wel. Je loopt een ruimte in, en je voelt meteen de sfeer ervan in jouw lichaam. Hij drukt zwaar op je, of je wordt heel enthousiast. Iemand spreekt jou aan en je voelt het direct in je lichaam. Jouw hart klopt in je borst en jouw keel voelt dichtgeknepen. Of je hart slaat juist sneller van enthousiasme en de woorden kunnen niet snel genoeg jouw mond uit komen.
 Energie komt bij jou binnen, je kunt het letterlijk voelen in jouw lichaam. Evengoed kan jouw energie bij de ander binnenkomen. Dit voelt soms fijn en soms ook niet.
 Bewustzijn over wanneer dit gebeurt en wat je ermee kan doen, is wat het hoofdstuk leert in de vorm van rozen / een grens bepalen. Jouw eigen ruimte afbakenen. Daarbinnen mag jij, jij zijn en deze ruimte hoef je niet te delen.
 Dit betekent niet alleen dat je mensen buiten jouw eigen ruimte houdt, maar ook dat je jouw energie en die van de ander op de plaats laat waar ze horen: bij de persoon zelf. De beweging is vanuit liefde voor beide partijen.
 Van jouw energie kan ik niet leven, en jij kan niets met die van mij. Het geeft letterlijk een andere kleur aan jouw energie en die van de ander.
Het visualiseren van grenzen en - in de volgende hoofdstukken - het loslaten van energie die niet past, helpt om jouw eigen ruimte rustig te maken.

About the author

Maarten Vermeulen (Utrecht, 1981) is getrouwd met Marijke. Ze wonen samen met hun twee kinderen.
Hij heeft het bedrijf Balans met een lach en werkt daar als healer, coach en trainer. Zijn passie is het ontmoeten en verbinden met mensen, om vanuit deze verbinding bewustzijn te creëren met ruimte voor persoonlijke groei. Naast zijn rust herken je hem aan zijn grote glimlach, waarmee hij de wereld in kijkt. Je kunt hem geregeld hardlopend en wandelend in het wild spotten op de Hilversumse heide.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Help, er zit een koe in mijn hoofd! - Meditatie en visualisatie voor jonge en volwassen kinderen

Author:

Maarten Vermeulen

Category:

Psychology and personal development

Number of pages:

78

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback A5

Release date:

11-12-2020

ISBN:

978-94-640-3884-2 / 9789464038842

Price:

€ 17,99

Language

Dutch