Bang voor een wandelende tak

Emme Wijdemans

Category: Children books

€ 15,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Otto is bang. Bang voor het vreemde huisdier van zijn twee zusjes. Hij wil hem zo snel mogelijk kwijt. Maar hoe? Na mislukte pogingen leert hij het beestje een beetje kennen. En ontdekt hij dat bang zijn eigenlijk helemaal niet nodig is. Heeft hij er een vriendje bij?

From the book

Oké, je kunt het, fluistert hij zachtjes. Je hoeft alleen maar de kooi op te pakken. Er is niks om bang voor te zijn. Otto loopt met gestrekte armen vooruit naar zijn fiets. “Niet in de ogen aankijken, niet doen,” fluistert hij. Otto sluipt het huis uit, pakt zijn fiets en zet de kooi goed vast. Hij kijkt nog even voor de zekerheid om zich heen, want stel je voor dat een van zijn zusjes hier achter komt. Oei, dan zwaait er wat.

About the author

Emme Wijdemans (2006) komt uit Tilburg, waar ze woont bij haar ouders en haar jongere broer. Ze is van jongs af aan gek op hockey, skiën, lekkere dingen bakken, dansen en lezen. Het liefst drie spannende boeken in de week. Emme is ook gek op haar konijn, Meneer Hops. Maar toch besluit zij een boek te schrijven over een heel ander huisdier. Een verhaal voor kinderen om zelf te lezen of om voor te lezen. En Hops? Die krijgt in dit verhaal natuurlijk een mooie bijrol.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Bang voor een wandelende tak

Author:

Emme Wijdemans

Category:

Children books

Number of pages:

50

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

02-07-2021

ISBN:

978-94-643-1548-6 / 9789464315486

Price:

€ 15,99

Language

Dutch