JOEP! - Klein varkentje op een grote boerderij.

Nicole Regelink-Kramers

Category: Children books

€ 15,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Joep is een klein varkentje, geboren op een grote boerderij. Hij is erg nieuwsgierig en op een dag besluit hij eens wat rond te gaan kijken. Zo maakt hij kennis met alle dieren op en rond de boerderij. De meesten zijn erg aardig maar niet allemaal! Bij meneer Stier kan je beter uit de buurt blijven. Ook buiten de boerderij is het heel mooi en erg leuk. Maar dan moet je niet verdwalen! Hoe zal dat aflopen? Zal Joep de weg naar huis weer terug vinden en veilig bij zijn moeder in de stal terug komen?

From the book

Zoooo, dacht Joep, toen hij bij de volgende stal was aangekomen. Die is groot! Voor hem lag een groot wit met zwart gevlekt dier rustig op iets te kauwen. "Dag mevrouw, mag ik wat vragen?" vroeg het biggetje weer netjes. "Wie bent u en wat doet u hier?" "Dag jochie, ik ben een koe. Wat ben jij een leukerdje, wie ben jij?" Joep moest er van blozen. "Dank u wel mevrouw. ik heet Joep en ik ben een varken," zei hij trots. "Nou, nou" zei mevrouw Koe, "wat een knappe jongen. Je moeder zal wel heel blij met je zijn! Ik geef melk jochie, en af en toe heb ik een kalfje." Aha, dacht Joep, dat is ook heeeel belangrijk. 'Dag mevrouw, ik wens u nog een fijne dag." De koe glimlachte. Wat een alleraardigst knulletje!" "Oh schatje," zei ze, toen ze zag dat Joep weer verder liep. "Ga maar niet naar het hok hiernaast. Daar woont mijn man de stier, en die is vandaag erg chagrijnig!" Maar ja... kleine biggetjes zijn nou eenmaal erg nieuwsgierig.

About the author

Nicole Regelink-Kramers (1968) is getrouwd en heeft twee volwassen zoons. Naast haar werk in de zorg houdt zij erg van kinderen, dieren en schrijven. Al eerder verscheen er van haar een serie van drie kleine voorleesboekjes. Nicole wil vooral verhalen schrijven over dieren en situaties die voor jonge kinderen herkenbaar zijn. Zo ontstond het verhaal van Joep, het kleine varkentje. Het was een grote wens om een keer samen te werken met haar zus. Dat is gelukt! Anita Kramers(1963) maakte de schattige illustraties bij dit boek.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

JOEP! - Klein varkentje op een grote boerderij.

Author:

Nicole Regelink-Kramers

Category:

Children books

Number of pages:

32

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 20 x 20 cm

Release date:

19-02-2021

ISBN:

978-94-643-1063-4 / 9789464310634

Price:

€ 15,50

Language

Dutch