Op een dag als vandaag

Marlène van der Meer

Category: Novels

€ 20,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Isa wordt ruw wakker geschud uit haar toekomstdroom, wanneer haar vriend onverwacht de relatie verbreekt. Ze wordt overvallen door liefdesverdriet. Gelukkig kan zij rekenen op lieve vrienden die haar hier doorheen loodsen. Met frisse tegenzin gaat zij het vrijgezelle leven tegemoet. Maanden vol vreselijke dates met ongemakkelijke stiltes, leuke dates en nieuwe uitdagingen breken aan. Maanden waarin zij op zoek moet naar zichzelf. Overal lijken mogelijkheden op liefde op te doemen, maar is Isa er al klaar voor om deze te zien? Of was de liefde al veel langer in haar leven maar heeft zij deze door haar vingers laten glippen?

From the book

De stilte hing als een dikke mist tussen hen in, waardoor het voor Isa onmogelijk was om helder na te denken. Haar hoofd draaide desondanks overuren. Haar gedachten schoten alle kanten op. Dit kan toch niet echt gebeuren? Meent hij de woorden die hij nu net heeft gezegd? Hoe moet ik nu verder? Waarom heb ik dit niet aan zien komen? Ik heb nog nooit alleen gewoond! Onze plannen dan? Het gezin waar we zo hard voor aan het werk waren?
Wanhopig probeerde Isa te bevatten wat er zojuist was gebeurd, maar het was alsof haar hersenen blokkeerden en de informatie niet helemaal binnen lieten.

About the author

Marlène van der Meer (1989) woont samen met haar vriend en twee kinderen in Pijnacker. Van jongs af aan schrijft zij verhalen, en is het haar droom auteur te worden. Dit is de eerste roman die zij geschreven heeft. Ze wilde graag een boek schrijven met een hoofdpersoon waar iedereen die ooit single is geweest zich in kan herkennen.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Op een dag als vandaag

Author:

Marlène van der Meer

Category:

Novels

Number of pages:

186

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

16-04-2021

ISBN:

978-94-643-1261-4 / 9789464312614

Price:

€ 20,50

Language

Dutch