Cover voorkant
Bas zoekt zin in zijn leven
Bas zoekt zin in zijn leven

Bas zoekt zin in zijn leven

Annemarie Koolstra

Category: Young Adult

€ 20,99

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Bas vindt zijn leven maar gedoe. Hij voelt zich een buitenbeentje waardoor hij moeilijk aansluiting vindt. Op de basisschool werd hij gepest en dat gaat nu hij op de middelbare school zit nog steeds door. Bas zit veel in zijn hoofd, heeft vragen over zichzelf en over het leven. Hij weet niet zo goed wat hij met al die gedachten en gevoelens moet. Bas denkt dat hij de enige is die gedoe in zijn leven heeft maar als een gebeurtenis in zijn familie zijn leven op zijn kop zet, verandert dat beeld. Zijn tante Sophie wordt belangrijk voor hem en als hij ook nog een lotgenoot op zijn pad vindt, neemt hij een moedig besluit en gaat hij op zoek naar zin in zijn leven.

From the book

Het fietspad strekt zich voor hem uit. Hij heeft nu de wind van voren en moet harder trappen om de vaart erin te houden. Hij voelt zich moe, leeg. Er vallen druppels op zijn ge-zicht. En daar is weer dat gevoel, dat gevoel dat hem soms overvalt als hij rechtsaf slaat en zijn vrienden rechtdoor fietsen. Even een steek van eenzaamheid. Dat stemmetje in zijn hoofd dat vragen gaat stellen over zijn vrienden. Zijn het wel echte vrienden? Waarom zouden ze hem aardig vinden of met hem om willen gaan? Wat stelt hij nou helemaal voor? Hij vindt zichzelf niet eens aardig. Hij schudt zijn hoofd, probeert zichzelf weer recht te trekken. Hij probeert het echt wel, wat positiever te denken maar dan komen die sombere gedachten weer in zijn hoofd, onzekerheid weer de kop opsteekt en hij over alles en iedereen gaat twijfelen.

About the author

Annemarie Koolstra is werkzaam in het onderwijs en heeft een eigen praktijk voor remedial teaching en coaching in Zoetermeer. Ze schrijft blogs voor jongeren en ouders/opvoeders en dit boek is haar debuut als schrijver.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Bas zoekt zin in zijn leven

Author:

Annemarie Koolstra

Category:

Young Adult

Number of pages:

168

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

22-01-2021

ISBN:

978-94-643-1407-6 / 9789464314076

Price:

€ 20,99

Language

Dutch