Sterker dan bedrog

Maria Barendrecht

Category: Novels

€ 19,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Linda wordt voor haar gevoel zomaar uit het niets verlaten door haar man, met wie ze jarenlang getrouwd is geweest. Omdat ze deze onverwachte gebeurtenis niet kan verklaren, gaat ze op zoek naar antwoorden, wat uitmondt in een bloedstollende aaneenschakeling aan ontdekkingen. Leugens en waarheden lopen door elkaar en maken het voor Linda niet gemakkelijk om tot berusting te komen. Gelukkig leidt haar doorzettingsvermogen er uiteindelijk toe dat ze wel op dit punt komt, en hoe! Vrouwen die te maken hebben gehad met een gebroken hart zullen steun vinden in de wilskracht en pit van Linda.

From the book

Ze kijkt naar de telefoon in haar handen... Dit kan niet waar zijn, gebeurt niet echt... Haar ogen vullen zich met tranen en ze proeft het zout in haar mond als de druppels over haar wangen naar beneden glijden. Haar hart bonkt in haar borstkas. Het duurt een paar minuten voordat ze zich bewust is van wat er door haar heen gaat. Ongeloof en wanhoop wisselen elkaar af in een flitsend tempo. Ze belt terug... niemand neemt op. Na nog een paar keer proberen geeft ze het op. Ze voelt het in haar lijf, hoofd en hart, het is klaar, over, voorbij, voor altijd...

Een zwaar gevoel maakt zich van haar meester, aangeslagen zit ze op de bank van het appartement dat ze samen met Rob nog geen vijf maanden geleden betrokken heeft. Met uitzicht op het water van de Maas waar hij zo van houdt. Voor hem is ze hier gaan wonen. Voor hem heeft ze het mooie en warme huis dat ze hadden verlaten. Het huis waar ze bijna twintig jaar gewoond hebben. Waar haar jongste zoon geboren is, waar zij zo gelukkig is geweest.

Het was haar eigen voorstel. Rob had geld nodig. Het transportbedrijf, dat hij enige jaren eerder was gestart, en volgens hem de reden was dat hij nooit tijd voor haar had, draaide rode cijfers. Hij wist niet meer hoe hij het moest oplossen. Zij had voorgesteld om vervroegd hun huis te verkopen, zodat hij de overwaarde in de zaak kon steken. Dan zouden ze, vroeger dan gedacht, naar een appartement gaan verhuizen, aan het water.

Rob stemde direct in. Het was een opluchting voor hem, er viel een last van zijn schouders, zei hij, terwijl hij een kus op haar voorhoofd drukte. Hij belde de volgende dag de makelaar en binnen een paar dagen zaten zij met hem aan de tafel. Na een ronde door het huis en de nodige handtekeningen was het huis klaar om in de verkoop te zetten. Een paar dagen later kwam de fotograaf om de impressie foto’s te maken en binnen een week stond het huis op Funda. Ondertussen had zij een mooi appartement in een torenflat aan de Maas gevonden en kwamen Rob en zij overeen dat ze dit penthouse gingen huren. Binnen een week was het oude huis verkocht en kon zij al haar aandacht gaan richten op het inrichten van hun nieuwe plekje en de aankomende verhuizing. Ze was blij dat ze Rob op deze manier had kunnen helpen om het bedrijf financieel te ondersteunen. Het was tenslotte voor hun toekomst en die van hun zoon, hield ze zichzelf voor.

Ze slikt even als ze denkt aan wat ze heeft achtergelaten. Ze voelt tranen opwellen en wrijft met de mouw van haar shirt langs haar ogen. Haar blik valt op de krant op tafel, 31 december 2018, die datum zal altijd in haar geheugen gegrift blijven. Is er iets wat ze gemist heeft? Koortsachtig pijnigt ze haar geheugen.

About the author

Marja Barendrecht is een vrouw die op latere leeftijd is gaan schrijven. Na vele korte verhalen te hebben geschreven is zij op een dag begonnen aan een roman. Het intrigeerde haar dat scheidingen door overspel normaal zijn geworden in de tijd waarin we leven, en de liefde in “goede en slechte tijden” niet voor iedereen is weggelegd . Ze bedacht zich dat wraak soms een manier kan zijn om de geestelijke pijn te verwerken. Uit deze gedachte is “ Sterker dan bedrog” voorgekomen. Het verhaal is een hart onder de riem voor alle vrouwen die ooit in hun leven bedrogen zijn en een waarschuwing voor de mannen die ooit van plan zijn om hun vrouw te bedriegen.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Sterker dan bedrog

Author:

Maria Barendrecht

Category:

Novels

Number of pages:

154

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

19-02-2021

ISBN:

978-94-643-1070-2 / 9789464310702

Price:

€ 19,99

Language

Dutch