Cover voorkant
Van creatief Klein Duimpje naar reuzenkunst - Met zevenmijlslaarzen naar jouw meesterwerken
Van creatief Klein Duimpje naar reuzenkunst - Met zevenmijlslaarzen naar jouw meesterwerken

Van creatief Klein Duimpje naar reuzenkunst - Met zevenmijlslaarzen naar jouw meesterwerken

Marjolein van der Stoep

  • (3)

€ 21,50

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Je bent amateur of (semi)-professioneel kunstenaar en je hebt het gevoel dat je stilstaat in je ontwikkeling. Onzekerheden knagen aan je. Je voelt je een creatief Klein Duimpje!

Kunstcoach Marjolein van der Stoep neemt je in dit boek mee op reis langs kunstenaarsmythen, rammelende beeldtaal en kwelmonsters. Maar er is licht aan het eind van de tunnel. De auteur geeft inzichten en oplossingen waardoor jij met zevenmijlslaarzen richting reuzenkunst snelt.

Je ontdekt in dit boek:
> hoe je focus krijgt in het oerwoud van keuzemogelijkheden in de kunst
> welke hindernissen je kwelmonsters voor je opwerpen en hoe je ze kunt ontwijken
> de beste strategieën van kunstenaars om meer creatief zelfvertrouwen te krijgen > welke 4 dingen je in elk geval op orde moet hebben voordat je kunt groeien in de kunst
> 25 oefeningen die jou helpen reuzenkunst te maken

From the book

About the author

Over Marjolein
Na haar opleiding aan de Amsterdamse Academie voor Beeldende Vorming, werkte Marjolein steeds twee dagen aan kunst en drie dagen elders. Ze gaf onder andere (kunst)onderwijs aan mensen van 6 tot 85 jaar oud, werkte bij Detex en het tijdschrift Ariadne Wonen en ze was bestuurs- en redactielid van Textiel Plus. Ze schreef een boekenserie voor kinderen over textiele technieken.
Marjolein schreef in 2014 het boek ‘Was ik maar naar de kunstacademie gegaan, dan had ik dit boek niet hoeven kopen’, een soort kunstacademie in boekvorm. Daarna kwam haar werk in een stroomversnelling toen ze de master Kunsteducatie aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht afrondde. Ze legde daar de basis voor haar onderzoek naar creatief zelfvertrouwen, wat uiteindelijk resulteerde in het starten van Kunstacademie-online.
In haar kunst geeft Marjolein vorm aan mutaties. Hoe zou genetisch gemanipuleerd graan met het gen van een sneeuwklokje eruit zien? Ze laat combinaties van planten, dieren en gesteenten zien, meestal uitgevoerd in gecombineerde technieken (mixed media), maar vaak met textiel of papier in de hoofdrol. Verder tekent ze graag.
Meer lezen en kijken:
www.kunstacademie-online.nl

www.marjoleinvanderstoep.nl

Reviews

2021-01-14 14:33:08 | By: Mary Ritsema | Rating:
Een heel gaaf boekwerkje en mooi dat er ook een digitaal werkboek bij zit. Het is heel leerzaam en het tekst gebruik is aangenaam. Een aanwinst voor mensen die graag eens in de spiegel kijken en zich afvragen of wat zij doen er toe doet. Fit boek kan je het zelfvertrouwen geven dat veel mensen nodig hebben. Heel leuk boek!

2020-12-09 10:30:48 | By: thea vos | Rating:
Weer een erg leuk, fijn en leerzaam boek, je weet het wel maar toch...., alles weer even op een rij én jezelf bevragen dmv de oefeningen, geeft weer goede (zelf-)inzichten mbt persoonlijke- en artistieke ontwikkeling.
Kortom kopen en lezen!

2020-12-07 17:12:09 | By: Gerrie | Rating:
Van creatief Klein Duimpje naar reuzenkunst is echt een kadootje om te krijgen en te hebben. Meteen word je aan het werk gezet, want het is wel de bedoeling dat je iets gaat doen, allemaal in overzichtelijke oefeningen. En dat is nou net wat je nodig hebt om je niet meer af te vragen of je dit eigenlijk wel kunt, een klein zetje in de rug. Met inspirerende vrolijke tekeningen, een heerlijk kadootje met de kerstvakantie in zicht.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Van creatief Klein Duimpje naar reuzenkunst - Met zevenmijlslaarzen naar jouw meesterwerken

Author:

Marjolein van der Stoep

Category:

Art, culture & music

Number of pages:

144

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback A5

Release date:

20-11-2020

ISBN:

978-94-640-3874-3 / 9789464038743

Price:

€ 21,50

Language

Dutch

Rating:

  • (3)