Draak en Mus - Over onvoorwaardelijke liefde

Janine Woudstra

Category: Children books

€ 21,50
Free shipping
Delivery between five and ten working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Een grotere tegenstelling dan een draak en een mus is er op het eerste gezicht niet, echter laat dit boek zien dat er achter het oppervlak toch veel overeenkomsten zijn. Waar juist de draak vaak wordt omschreven als een stoer wezen en een mus als schuchter, zijn de rollen in dit boek omgedraaid, wat zorgt voor een verrassende twist. Draak is wat onzeker en eenzaam, maar fleurt helemaal op door de vriendschap met Mus. Maar dan verdwijnt Mus... Met de prachtige illustraties van Kaki Droogendijk wordt het verhaal, met een dieperliggende betekenis, werkelijk tot leven gebracht.

From the book

Draak woont in een groot bos. Met bomen, zo hoog als de zon. Het huis is zó groot, dat er wel drie draken in kunnen wonen. Draak heeft geen broers of zussen, maar woont er alleen met zijn vader en moeder. Vaak vindt hij dat fijn, maar soms, héél soms, mist hij een vriendje. Dan voelt hij zich alleen. Zijn papa en mama zeggen dan: “Je hebt ons toch, je bent niet alleen.” 

Maar dat zijn woorden, denkt Draak. Ik voel dat niet zo. Draak weet wel dat hij nooit alleen is. Behalve zijn papa en mama, zijn er bomen met héél veel andere dieren. Maar waarom voelt hij zich dan toch alleen?

About the author

Janine Woudstra (1976) woont in Haarlem en heeft drie zoontjes van 8, 10 en 12. Op het moment dat zij leert voor zichzelf te kiezen, is de inspiratie ontstaan om een liefdevol kinderverhaal te schrijven waarin een diepere betekenis verborgen zit. Het verhaal is gebaseerd op haar persoonlijke proces naar meer zelfliefde, waarbij afhankelijkheid steeds meer transformeert naar liefde en vrijheid.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Draak en Mus - Over onvoorwaardelijke liefde

Author:

Janine Woudstra

Category:

Children books

Number of pages:

38

Illustrated:

Yes

Format/size:

Hardcover 20 x 20 cm

Release date:

09-04-2021

ISBN:

978-94-643-1227-0 / 9789464312270

Price:

€ 21,50

Language

Dutch