Do - 14 jaar en de weg kwijt, komt de hulp op tijd?

Louise Schenk

Category: Young Adult
  • (1)

€ 16,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Do wordt wakker op een plek die ze niet kent, hoe ze daar gekomen is weet ze ook niet. Al haar herinneringen van dat moment zijn weg en het enige wat ze kan doen is proberen de weg naar huis te vinden. Ondertussen slaan haar ouders alarm als Do niet terugkomt van het strandfeest. Alles wordt gedaan om Do terug te vinden, maar de spanning loopt behoorlijk op. Do moet zorgen dat ze overleeft in het bos en moet al haar kracht en vechtlust gebruiken. Zou het raadsel van de verdwijning van Do opgelost worden en komt de hulp op tijd voor haar?

From the book

Na een paar uurtjes opende Do haar ogen weer en ze keek om zich heen. Het was een beetje schemerig, ze kon weer iets zien, de donkere duisternis was gelukkig voorbij. Opeens zag ze iets staan in de halve schemer, de schrik sloeg haar om het hart en ze probeerde niet te bewegen. Het enige wat ze hoorde was het bonken van haar hart in haar oren. Wat was dat? Wie of wat stond daar? Het bewoog langzaam en kwam langzaam haar richting op. Het was nog te donker om te kunnen zien wat of wie het was. Rustig blijven Do, dacht ze, rustig en vooral niet bewegen. Het ziet jou niet, dus rustig blijven! Ze had het idee dat wat voor haar stond haar hartslag ook moest horen, zo hard klonk het in haar oren. Ze hield haar adem in en staarde strak naar iets wat heel langzaam haar richting opkwam. Ze hoorde nu ook de dorre blaadjes en takjes onder de voeten van hetgeen haar kant opkwam; het was nu heel dichtbij. Do kneep haar ogen nu helemaal stijf dicht en wachtte op wat komen ging. Het was nu zo dichtbij, het kon haar elk moment aanvallen. De spanning werd haar te veel en wat ze de hele tijd probeerde, lukte haar nu niet meer. Er ontsnapte een harde gil aan haar mond. Op dat moment opende ze haar ogen, ze had het gevoel dat alles nu voorbij was. Ze kon op elk moment gepakt worden door dat wat voor haar stond. Toen ze haar ogen opende, schrok ze zich dood en ze gaf weer een harde gil. Wat haar richting uitkwam, sprong omhoog en rende zo hard als het kon weg.

About the author

Na het schrijven van haar eerste boek, 19 december de dag van mijn hersenbloeding, ontstond eigenlijk gelijk het nieuwe boek in Louises hoofd. Door de gevolgen van de hersenbloeding was er wel heel veel vrije tijd en kreeg het karakter “Do” steeds meer vorm. Het schrijven met één hand was goed te doen en al de woorden werden met de hand geschreven en al snel stond het hele verhaal op papier. Het typen kostte het meeste tijd, maar daar was immers genoeg van. Het is geweldig om een karakter te maken en een avontuur met haar te beleven, volgens Louise.

Reviews

2021-02-21 19:25:04 | By: Joyce Hof | Rating:
Wauwww vanmiddag gekregen, in 1 adem uitgelezen! Een boek wat je raakt, mooi geschreven... ik kijk uit naar het volgende avontuur van de schrijfster, of zelfs het personage Do... AanraderWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Do - 14 jaar en de weg kwijt, komt de hulp op tijd?

Author:

Louise Schenk

Category:

Young Adult

Number of pages:

100

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

19-02-2021

ISBN:

978-94-643-1061-0 / 9789464310610

Price:

€ 16,99

Language

Dutch

Rating:

  • (1)