Cover voorkant
Waiting Walking Working - Een reis naar Iemandsland!
Waiting Walking Working - Een reis naar Iemandsland!

Waiting Walking Working - Een reis naar Iemandsland!

Georg Bernoff

Category: Picture books

€ 22,50

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Een fotografische reis naar Iemandsland. Naar het land van gewone mensen, waar dit zich ook moge situeren. In dit boek geeft de fotograaf ons een bijzondere en verfrissende inkijk naar de manier waarop de Tijd de mens in repetitieve patronen lijkt te drukken, ongeacht de context waarin ze leven. We lijken meer op elkaar dan we denken. Daarbij is elke foto als momentopname een klein verhaal op zich. En hun onderlinge samenhang is dan weer een verhaal apart. Hij kijkt met oog voor de stille schoonheid en de nederige eenvoud van het alledaagse. Af en toe vergezeld van een poëtische tekst die de lezer aan het denken zet over het grotere geheel. Kortom, een boek van en voor alle tijden!

From the book

Wachten, wandelen, werken. Bewegen, bewonderen, beminnen, bouwen aan morgen. Denken, dromen, dansen. Durven. Geloven, hopen, onderweg zijn naar iets of iemand en proberen te worden wat ze graag zouden willen zijn. Mensen. Dit is zowat de rode draad van dit fotoboek.

About the author

Georg Bernoff is het pseudoniem van Bernard Georges Noffels. Geboren in 1954 te Kortrijk (België - West-Vlaanderen). Hij woont en werkt vanuit zijn thuisbasis in Kuurne (België). Momenteel is hij vooral actief als straat- en reisfotograaf. Hij publiceert zowel in kleur als in zwart-wit, en al heeft hij voor dat laatste toch een lichte voorkeur, hij laat zich niet vastpinnen op één bepaalde stijl. Daarnaast schrijft hij af en toe ook wat proza en poëzie. Schilderen met woorden en met beelden, met licht en schaduw, met de textuur van het zijn. Om als een tijdreiziger op zoek gaan naar de gelaagdheid van onze realiteit.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Waiting Walking Working - Een reis naar Iemandsland!

Author:

Georg Bernoff

Category:

Picture books

Number of pages:

130

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 20 x 20 cm

Release date:

05-02-2021

ISBN:

978-94-643-1800-5 / 9789464318005

Price:

€ 22,50

Language

Dutch