Cover voorkant
De zus van...
De zus van...

De zus van...

Natascia Hierck-Kluivert

Category: Biographies
  • (1)

€ 16,99

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Weten jullie het nog? Dat ene doelpunt... Wenen, op 24 mei 1995? AC Milaan- Ajax? Dit moment en nog vele andere mooie, leuke, verdrietige gebeurtenissen worden in dit boek weer herinnerd door Natascia, de zus van Patrick Kluivert. Buiten dat heeft zij zelf ook vele interessante en wonderbaarlijke dingen meegemaakt in haar leven, die ze graag met jullie wilt delen. Van Suriname naar Nederland en van Nederland naar Bonaire. Zijn jullie al een beetje nieuwsgierig? Lees haar verhaal.

From the book

Toen wij een half jaar op Bonaire woonden en werkten, sloeg het noodlot toe op een avond. Richard, Fabio en ik lagen al op bed. Fabio vond het heerlijk om bij ons in bed te liggen. Midden in de nacht werd ik wakker door hevig schudden van het bed. Ik keek naast me en zag dat Richards hele lichaam aan het trillen was. Ik schrok me wild. Ik stootte hem aan, maar hij werd niet wakker. Hij bleef trillen en schudden.

About the author

Natascia Kluivert, zij is de zus van Renato en Patrick Kluivert. Zij verhuisde op 4-jarige leeftijd met haar broer en moeder van Suriname naar Nederland. Haar vader was toen al een jaar in Nederland. Ze is haar ouders dankbaar voor haar onbezonnen jeugd in Amsterdam-Noord. Ze groeide op in een warm nest. Nu is ze zelf getrouwd en moeder van 3 kinderen; 2 zoons en 1 dochter. De vele leuke, verdrietige, onvoorstelbare, hartverscheurende en wonderbaarlijke dingen die ze heeft meegemaakt in haar leven, wilde ze niet meer in haar hoofd houden, maar op papier zien. Vandaar dat zij dit boek heeft geschreven.

Reviews

2021-08-09 22:09:47 | By: RAM | Rating:
De zus van... "A candid book: written with full conviction by Natascia Hierck-Kluivert on #Bonaire."Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

De zus van...

Author:

Natascia Hierck-Kluivert

Category:

Biographies

Number of pages:

72

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

26-03-2021

ISBN:

978-94-643-1185-3 / 9789464311853

Price:

€ 16,99

Language

Dutch

Rating:

  • (1)