96 Vlammen - Manifesteer liefde in je leven via je eigen ascentie

Lindsey Knockaert

Category: Spirituality

€ 19,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Een nieuwe Aarde creëren doe je door aan jezelf te werken. Spiritueel groeien is niet langer lastig en hoeft ook niet meer lang te duren. Via de 96 vlammen krijg je een eenvoudig hulpmiddel om je ontwikkeling in handen te nemen en te versnellen.
Kies voor een transformatie die past bij deze tijd. De extra helingen zetten je op weg zodat ook jij optimaal kan leven in deze nieuwe gouden eeuw. De informatie over tweelingvlammen helpt iedereen om een diepe zielsconnectie en liefde aan te trekken in zijn leven.

From the book

Als je het nu nog niet zou weten, 2020 is een belangrijk jaar in de evolutie van onze planeet. Dit is het jaar dat we allemaal zullen herinneren als het jaar waarin de mensheid massaal ontwaakt is. Maar wat betekent het om te ontwaken? Deze vraag hoor ik regelmatig van klanten die net op het pad van bewustwording lopen. Mensen die nieuw zijn en op zoek zijn naar hoe ze hun spiritualiteit kunnen beleven.

Ontwaken is het proces waarbij je naar binnen gaat. Meestal naar aanleiding van een schokkende gebeurtenis zoals ziekte, ontslag, ongeval... iets waardoor het lijkt alsof je hele wereld in elkaar stort. Tijdens dit ontwaken stap je uit alle illusies die je zelf gecreëerd hebt doorheen je leven. Ja laat de illusies die je geleefd hebt los. De sluiers vallen van je ogen waardoor je ziet welke macht je hebt gegeven aan de 3D-wereld, aan materie. Tijdens deze ontwaking, transformatie is je innerlijk gevoel jouw gps.

Hoe verder je wandelt op het pad van bewustwording en ontwaken, hoe verder je aan het ascenderen bent. Dat betekent dat je meester wordt over je eigen leven. Tijdens het transformeren van trauma’s uit dit en vorige levens heel jij je emotionele lichaam. Verzwakte aura’s worden versterkt en karma wordt getransformeerd. Op die manier leer je de dualiteit in de 3D-wereld te ontstijgen door meer en meer eenheid en heelheid te belichamen. Zo integreer jij uiteindelijk ook jouw goddelijkheid in je aardse leven. Je leert ZIJN zonder meer.

About the author

Lindsey Knockaert is geboren in 1981. Als eerstgeborene uit een gezin van vier had ze ervaringen die ze niet kon verklaren, maar ze wist dat ze geboren was om van de wereld een betere plek te maken. Door verschillende ervaringen in haar leven ontdekte ze wat haar missie hier is. Als transformatiecoach en spiritueel leraar ondersteunt ze dagelijks mensen die zichzelf beter willen leren kennen. Mensen die klaar zijn om hun leven in handen te nemen en die vanuit hun volle potentieel in het leven willen staan.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

96 Vlammen - Manifesteer liefde in je leven via je eigen ascentie

Author:

Lindsey Knockaert

Category:

Spirituality

Number of pages:

170

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

26-03-2021

ISBN:

978-94-643-1182-2 / 9789464311822

Price:

€ 19,99

Language

Dutch