Vlucht naar mijzelf - Herkenning van jezelf?

Louise Elshof

Category: Novels

€ 18,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Waarom ze dit op papier heeft gezet? Ze weet het zelf maar amper. Ondanks het rumoerige leven dat ze achter de rug heeft, heeft ze geen spijt van wat haar is overkomen. Van een onderdanige mus is ze, uitgegroeid tot een plezierig, ondernemende en krachtig mens. 

Mijn Persoonlijke Crimineel is de titel van haar eerste boek. Ze kan wel zeggen dat dit tweede boek Vlucht Naar Mijzelf als titel, aansluit van wat ze nu is geworden. Hierbij gaat haar dank uit naar haar kinderen die haar steunden in goede en slechte tijden. Ook met dank aan mijn huidige man, waar ik een fantastische vriend aan heb. Veel leesplezier hopelijk met een glimlach.

From the book

Ze was er alleen bij toen de mensen van de begrafenis onderneming haar moeder, ingepakt met zwart plastic recht voor haar neus naar buiten droegen. Het gevoel dat de vrouw die je het leven heeft gegeven, dood in je armen ligt is erg, maar om zo je moeder naar buiten zien dragen, is van een ondragelijke pijn..

About the author

Louise is voor haar zelf belangrijk, om een episode uit haar leven te vertellen. Er zijn vele episodes, best wel tot het randje, die ze later nog eens zal beschrijven. Als kind dacht ze een toekomst te willen als een beroemd filmster, schreef stiekem naar verschillende weekbladen, maar werd steeds niet "ontdekt". Na een heftige huwelijkstijd, heeft ze alles van haar afgeschreven, zodat ze geen psychiater of hulp nodig had. Misschien jij als lezer(es) die hulp zoekt hier iets van meekrijgt. Ook zij is er veel sterker uitgekomen door haar on geknutselde levensmotto en relativeringsvermogen, dus nu jij nog!! Je kunt het!

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Vlucht naar mijzelf - Herkenning van jezelf?

Author:

Louise Elshof

Category:

Novels

Number of pages:

114

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

19-03-2021

ISBN:

978-94-643-1154-9 / 9789464311549

Price:

€ 18,50

Language

Dutch