Spiegelschrift - Gedichten over de weg van zelfontplooiing

Rinske van Popta

Category: Poems
  • (1)

€ 15,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Velen van ons zijn altijd onderweg op een zoektocht naar ons ‘ik’. Dat gedurende deze zoektocht niks vastligt, laat Rinske zien in haar gedichten. Alle gedichten voelen licht aan, ondanks de zware onderwerpen. Tijdens deze zoektocht stroomt water als thema door de gehele bundel. Het pad naar zelfontplooiing is moeilijk, maar leidt tot zoveel moois. Net als deinende golven heeft deze bundel daarom ook iets geruststellends; we zijn allemaal alleen in deze zoektocht, maar eenzaam hoeven we niet te zijn.


Deze dichtbundel met de naam 'Spiegelschrift' verschijnt op 12-02-2021, dit is een spiegelgetal, dat kan bijna geen toeval zijn.

From the book

Wie schrijft

Die blijft

Anoniem

Nooit gezien

Slechts de inkt

Die drogend verzinkt

In het papier

About the author

Rinske van Popta (1979) woont met haar man en drie kinderen aan de Lek. Zij werkt al langere tijd in het onderwijs en vanaf haar kindertijd komen de gedichten ‘aangewaaid’. Ze ziet zichzelf gespiegeld in (haar) kinderen, in haar medemens, in het water en dan is daar het moment om dit spiegelbeeld in schrift vast te leggen. Rinske is op zoek naar wie zij is of wie zij denkt te zijn. Haar gedichten zijn een afspiegeling van deze zoektocht naar haarzelf.

Reviews

2021-02-24 19:14:27 | By: Lenneke | Rating:
Prachtige intieme en gelaagde gedichten. Een boekje vol pareltjes en goed gevonden metaforen. Echt een aanrader!Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Spiegelschrift - Gedichten over de weg van zelfontplooiing

Author:

Rinske van Popta

Category:

Poems

Number of pages:

54

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 17 x 17 cm

Release date:

12-02-2021

ISBN:

978-94-643-1032-0 / 9789464310320

Price:

€ 15,99

Language

Dutch

Rating:

  • (1)