Stel je dat eens voor... - Zes eigentijdse sprookjes - Vrolijke Verzinsels: Jacqueline Booij. Betoverende illustraties: Ljuba Gilani

Jacqueline Booij

Category: Children books

€ 16,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Weet je dat er vreemde dingen kunnen gebeuren als je een nieuw kleurboek in een lade laat liggen?
Heb je er wel eens van gehoord dat er eigenwijze spiegels bestaan? Pas op als je erin kijkt, ze overdrijven graag!
Heb je wel eens gehoord van eilandbewoners, die boodschappenlijstjes in lege flesjes steken? En dat ze die dan in de zee werpen? Misschien wil je weten waarom ze dat doen? Laat je dan maar eens voorlezen uit dit boek. Of lees het gewoon zelf. Er staan namelijk nog veel meer ongelofelijke dingen in!

Bekijk hier de trailer!


Geschikt om voor te lezen vanaf vijf jaar, zelf te lezen voor kinderen vanaf acht jaar.


From the book

Koning Karel van Kirudar is een knappe man. Hij heeft grote vriendelijke ogen en een brede snor met aan weerszijden een puntige krul. Hij is lenig en sportief, elke dag rijdt hij op zijn fiets het hele eiland rond om te kijken of alles in orde is.
Hij ziet dan ook werkelijk alles! Als er grote mensen of kinderen rare dingen doen, treedt hij streng op, meestal is het dan snel gedaan met die grappen!
Koning Karel van Kirudar is eigenlijk een perfecte koning, maar ooit, lang geleden, heeft hij iets zeer doms gedaan. Luister goed, ik zal het je vertellen.

About the author

Jacqueline Booij is Nederlandse van geboorte en woont sinds 1993 in de Belgische Kempen. Dagelijks om vijf uur is het weer tijd voor haar schrijfuurtje. Uitgerust met pen en papier en samen met de kat op de bank is zij helemaal in haar element. Als je schrijft, maak je je hoofd leeg, is haar motto. Het mag dan ook van alles zijn: een lied, poëzie, of iets voor een of andere gelegenheid.
En... er was eens een sprookje dat ze al heel lang geleden had geschreven. Het worstelde zich uit de lade en smeekte om broertjes en zusjes. Jacqueline ging op reis in haar fantasiewereld en ziedaar... nu zijn ze met z'n zessen!
Zeker is, dat als niemand haar stoort tijdens haar schrijfuurtje, er nog veel meer sprookjes uit haar pen zullen vloeien.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Stel je dat eens voor... - Zes eigentijdse sprookjes - Vrolijke Verzinsels: Jacqueline Booij. Betoverende illustraties: Ljuba Gilani

Author:

Jacqueline Booij

Category:

Children books

Number of pages:

54

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

18-06-2021

ISBN:

978-94-643-1516-5 / 9789464315165

Price:

€ 16,50

Language

Dutch