De verjaardagswens van Corona

Shana Coudijzer

Category: Picture books

€ 18,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

De zoektocht van Corona naar zijn familie loopt niet zo vlot. Na een jaar van zoeken is Corona nog steeds niet thuis. Zijn familie zit nog overal op aarde verspreid. Gelukkig geeft Corona niet op. Hij zet zijn zoektocht verder, maar wat hij onderweg allemaal tegenkomt baart hem zorgen. Hij keert terug naar het meisje met de oranje haren. Het meisje is jarig. Jarig zijn is fijn, al zal het vieren met Corona wel anders zijn. Jarig zijn is nog nooit zo raar geweest. Het meisje mag het wensen van één verjaardagswens. Corona komt tot de conclusie dat hij eigenlijk ook jarig is. Hij heeft dus ook recht op één wens. Verandert Corona zijn wens het leven voor de mens?

Dit prentenboek is een vervolg op het prentenboek ‘Bezoek van Corona’. Het boek vertaalt op een kindvriendelijke wijze de gebeurtenis van COVID-19.

From the book

About the author

Shana Coudijzer (1993) is een kleuteronderwijzeres. In 2020 schreef Shana het prentenboek: Bezoek van Corona. Het boekje was een hulp voor vele kinderen. Shana besloot om een vervolg te schrijven, dit keer met de accentkleur ‘geel’, de kleur van hoop. Een verhaal met herkenbare gebeurtenissen gebaseerd op de realiteit. Het mooie aan dit prentenboek is dat Shana het moeilijk onderwerp op een luchtige en begrijpbare manier wil uitleggen. Het verhaal gaat over een verjaardag. Iedereen is jarig geweest in het COVID-jaar en zal zich er in kunnen herkennen. Het prentenboek wordt weergeven met prachtige prenten en tekst in rijmvorm.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

De verjaardagswens van Corona

Author:

Shana Coudijzer

Category:

Picture books

Number of pages:

58

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 20 x 20 cm

Release date:

05-03-2021

ISBN:

978-94-643-1120-4 / 9789464311204

Price:

€ 18,99

Language

Dutch