Het vliegavontuur van Nala

Manisha Gokoel

Category: Children books

€ 15,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

De zesjarige Nala hoort dat ze eindelijk op vakantie gaat met het vliegtuig. Ze kan niet wachten om haar koffers in te pakken en te gaan. Maar helaas moet ze nog paar nachtjes wachten. Als Nala eindelijk op de luchthaven is, ziet ze pas hoe druk en groot de luchthaven is en hoe groot de vliegtuigen zijn. Wanneer ze in het vliegtuig zit, maakt Nala nieuwe vrienden en beleeft ze spannende avonturen in het vliegtuig. Vlieg je mee?


From the book

Opeens hoort Nala een blaffend geluid.
“Hoor jij dat ook, Liam?” fluistert ze zachtjes. “Ja,” knikt Liam.
Ze kijken elkaar aan en lopen samen naar het geluid toe. Hoe dichterbij ze komen, hoe harder het geblaf. Waar kan het toch vandaan komen?

About the author

Manisha Gokoel komt uit Rotterdam. Van kleins af aan vindt ze de luchtvaart fascinerend en droomde ze al om ooit stewardess te worden. Ze heeft haar droom kunnen waarmaken, maar door de coronacrisis is haar droom op ‘pauze’ gezet. Toen heel Nederland in lockdown ging, kwam het creatieve in Manisha naar boven en kreeg ze het idee om een kinderboek te gaan schrijven. Met haar boek wil ze kinderen inspireren om meer te gaan lezen en hoopt ze kinderen een vakantiegevoel mee te geven in deze rare en moeilijke tijd.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Het vliegavontuur van Nala

Author:

Manisha Gokoel

Category:

Children books

Number of pages:

34

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback A5 liggend

Release date:

02-04-2021

ISBN:

978-94-643-1217-1 / 9789464312171

Price:

€ 15,50

Language

Dutch