Cover voorkant
Opties moeilijk? - Met deze uitleg gaat de optiewereld voor je open
Opties moeilijk? - Met deze uitleg gaat de optiewereld voor je open

Opties moeilijk? - Met deze uitleg gaat de optiewereld voor je open

Kees Vermeer

Category: Management

€ 20,99

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Dit boek sluit haarfijn aan op het rekenkundige eerste boek `Golfberekeningen in beeld’. Op een heel heldere manier wordt het gebruik van opties en optiestrategieën uitgelegd. Met voorbeelden!
In feite snapt iedereen na het bestuderen van de uitleg in dit boek dat alles met + en – en : en x valt te berekenen. Je moet alleen weten hoe je het moet doen en dat wordt tot in details uitgelegd in dit boek.

De maximaal te behalen winst, de investering, het verlies, het breakeven point, de bandbreedte en hoe je zonder een grafiek te tekenen een optiestrategie kunt samenstellen.
Dit alles krijgt u onder de knie, omdat het op een simpele manier is uitgelegd.

Om het interessant te maken zijn er enkele nieuwe strategieën in opgenomen. Voor de liefhebber zijn er grafieken en vragen in het laatste deel van het boek opgesteld om zelf rekenkundig strategieën te berekenen. Aan de hand van de voorbeelden en berekeningen in het boek kun je de vragen beantwoorden. Maar mocht het niet helemaal duidelijk zijn dan kun je vragen stellen aan de auteur van dit boek. Bij aanschaf van dit boek krijg je een kaartje waarop staat hoe je van deze service gebruik kunt maken.

Er staat ook een voorbeeld in van het uitbreiden van een i.t.m. Strangle met een Long Condor Spread. Voor iedereen wat wils dus. In ieder geval gaat deze uitleg verder dan wat men zoal in boeken kan lezen over opties en optiestrategieën.

Opties is een moeilijk begrip. Wie het begrip opties snapt begrijpt meteen de ingewikkelde structuur van deze financiële wereld.

De auteur heeft met deze beide boeken de economie voor gevorderden begrijpelijk gemaakt voor iedereen die kan rekenen. En wie kan er nu niet rekenen!

From the book

Vaak beschikt een softwareprogramma om te beleggen over een programma om optiestrategieën door te rekenen. Het Keyword programma dat voor deze strategieën wordt gebruikt beschikt over het programma Option $treet.
Om iets te begrijpen moet je het eerst kunnen berekenen, daarom heb ik er voor gekozen eerst de optiestrategieën inzichtelijk te maken, waardoor je het beter begrijpt en zelf kunt meerekenen.
Het is wel de bedoeling dat je met jouw berekening op dezelfde winst of verlies uitkomt als de bere-kening van een programma om opties door te rekenen.

About the author

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Opties moeilijk? - Met deze uitleg gaat de optiewereld voor je open

Author:

Kees Vermeer

Category:

Management

Number of pages:

90

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A4

Release date:

06-01-2021

ISBN:

978-94-643-1902-6 / 9789464319026

Price:

€ 20,99

Language

Dutch