Wildcorp - Deel 1

Rob Gerharts

Category: Novels

€ 22,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Wie is toch die jonge vent, die na een jarenlange tocht door Zuid Amerika weer op Schiphol aankomt? Waarom wordt deze telg uit het schatrijke geslacht van Henegouwen niet opgehaald door iemand van zijn familie? Een familie waar Ruud van Henegouwen, oprichter en groot aandeelhouder van Wildcorp, een van de grootste Europese familiebedrijven, met straffe hand zowel het bedrijf als zijn eigen familie leidt. Wat gebeurt er als gedachte zekerheden gaan schuiven binnen de familie, maar ook binnen Wildcorp. Wat doet die druk met de hoofdrolspelers. Een razendsnelle roman, die je introduceert in de wereld van het ‘grote’ zakendoen, maar je vooral ook voorstelt aan de mensen, die in die wereld hun weg moeten zien te vinden.

From the book

Het was druk in de aankomstruimte van Schiphol.
Mensen haastten zich naar de bagagebanden en keken met een schuin oog naar de wachtenden achter de glazen wand. Hier en daar werd er druk gezwaaid.
De eerste passagiers baanden zich inmiddels met hun koffers aan de hand een weg naar de douanebeambten. Er werd veel bagage gecontroleerd, want een vlucht uit Bogota trok op zijn minst de aandacht van de Nederlandse douane.
Wat achteraf, buiten de drukte rond de bagageband stond Damian van Henegouwen met een licht geïrriteerde blik het drukke tafereel op te nemen. Hij liep als één van de laatsten richting de bagageband en keek of hij iets van zijn bagage herkende. Het was voor hem een stuk simpeler met zijn 1 meter 96; hij keek met gemak over de meeste mensen heen.
Na verloop van tijd pakte hij een grote oranje rugzak van de band en bleef kijken. Damian had geen moment richting de wachtenden achter het raam gekeken. Er zou niemand op hem staan te wachten.

About the author

Rob Gerharts komt uit de wereld van communicatie en media. Mede daarom weet hij dat ondoordachte en onzorgvuldige communicatie tot onnodige en ongewenste complicaties aanleiding kan geven. In zijn verhaallijn dwingt hij zijn hoofdpersonen dan ook om zaken met elkaar uit te spreken. Fouten zijn menselijk en mogen worden gemaakt, maar moeten wel worden besproken en gecorrigeerd. Als schrijver vindt hij verrassing een belangrijk element. Zo is hij ook begonnen aan Wildcorp met een minimum aan plotkennis. Er kwam een jonge vent aan op een vliegveld en dat was het. Al schrijvende kregen de jongeman en zijn omgeving inhoud en kleur, waardoor Rob eigenlijk veranderde van auteur tot zijn eigen allereerste lezer. Dat zorgde soms in de kleine uurtjes na een schrijfsessie voor verbazing of verbijstering over de wendingen die het verhaal had genomen. Het is voor hem, naar eigen bevinding, echt de enige manier waarop hij kan schrijven.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Wildcorp - Deel 1

Author:

Rob Gerharts

Category:

Novels

Number of pages:

362

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

05-03-2021

ISBN:

978-94-643-1121-1 / 9789464311211

Price:

€ 22,99

Language

Dutch