Cover voorkant
BELEGGEN - Vertaald naar MBO/HBO-niveau
BELEGGEN - Vertaald naar MBO/HBO-niveau

BELEGGEN - Vertaald naar MBO/HBO-niveau

Kees Vermeer

Category: Management

€ 20,50

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Het laatste puzzelstukje van Golfberekenen is met de uitleg in dit boek in beeld gebracht. Door andere indexen ook volgens de theorie te berekenen, kun je zien wanneer markten toe zijn aan een correctie na een 5-golfbeweging. Door middel van tekst in combinatie met grafieken wordt uitgelegd hoe je golfbewegingen kunt berekenen. Zowel in verhouding, als in de tijd in dagen en de vorm. De informatie is zo simpel in beeld gebracht dat het voor iedereen, die kan rekenen, te volgen is hoe een golfbeweging tot stand komt.

Ook een defensieve belegging wordt uitgelegd en welk rendement die belegging maakt volgens de theorie van golfberekeningen. Denk hierbij aan fondsbeleggen en indexbeleggen.

Tevens wordt een defensieve belegging in een fonds buiten de EU met een andere valuta uitgelegd en wat daarvan het rendement is, nadat de waarde van de munt is gedaald, terwijl de index is gestegen.

Aan bod komen ook indicatoren, steun- en weerstandslijnen, patronen en formaties en verteld wordt welke informatie deze geven.

Tot slot zijn er vragen met antwoorden in het boek opgenomen, met het doel de aspirant-belegger het golfberekenen te leren en hoe hij/zij een defensieve belegging kan opbouwen, voordat hij/zij overgaat tot het echte beleggen.

From the book

Beleggen van geld moeilijk?
Voor degene die er een studie voor hebben gevolgd misschien niet; denk aan bankiers en financiële adviseurs.
In een snel veranderende wereld, zoals die van tegenwoordig waarin jongeren de arbeidsmarkt betreden op projectbasis, is het niet meer van deze tijd om niets van dat laatste puzzelstukje te willen weten. In feite word je op school geleerd hoe je moet rekenen. Economie en management leert je om de geldstromen in beeld te brengen, om zo de winst of het verlies en de omzet in beeld te brengen. Of eventueel het bedrijf waarvoor je werkzaam bent financieel te verbeteren door de verliesposten aan te pakken.
Een bedrijf financieel gezond maken heeft dus te maken met rekenen en inzicht hebben in de bedrijfsstructuur.
Bij beleggen is dat in feite niet anders, alleen je moet weten hoe de regels in elkaar zitten. Regels die gehanteerd worden door spelers met groot geld, regels die al opgesteld zijn, waarschijnlijk door een geheim genootschap die aan het begin heeft gestaan van het ontstaan van de beurs. Met één doel! Geld plukken van de onwetende.

About the author

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

BELEGGEN - Vertaald naar MBO/HBO-niveau

Author:

Kees Vermeer

Category:

Management

Number of pages:

90

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A4

Release date:

06-01-2021

ISBN:

978-94-643-1906-4 / 9789464319064

Price:

€ 20,50

Language

Dutch