Cover voorkant
En toen kwam je de verkeerde tegen  - Een drug die haar leven redde
En toen kwam je de verkeerde tegen  - Een drug die haar leven redde

En toen kwam je de verkeerde tegen - Een drug die haar leven redde

Eline Tukker

Category: Young Adult

€ 21,99

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Matty haar leven is erg saai en simpel. Ze heeft haar ouders lang geleden verloren en is sinds die tijd alleen. Wanneer ze echter een brief krijgt waar ze wordt gevraagd mee te doen aan een geheim onderzoek, wordt haar leven een stuk interessanter. Bruce Conley, een rijke zakenman, heeft een drug ontdekt die de mens in elk opzicht beter dient te maken. Matty heeft niets te verliezen en besluit mee te doen. Maar het avontuur wat haar dan te wachten staat, had ze nooit van te voren kunnen raden.

From the book

We zaten allemaal stil op onze bedden. Ik vond het moeilijk om adem te blijven halen. Ik had het ontzettend benauwd. Niemand zei wat. De spanning was om te snijden. Dat er zoveel in twee dagen kon gebeuren, had ik van tevoren nooit geloofd.

We zagen er allemaal gehavend uit. Jonathan had een blauw oog, een kras op zijn wang en hij bleef over zijn nek wrijven. Amelia had een blauwe plek in haar nek en hield haar bloedneus dichtgeknepen. Van ons allemaal zag zij er het minst zenuwachtig uit. Er was zelfs nog iets van vuur te zien in haar ogen. Ze was duidelijk nog kwaad op de andere groep. Ik was te bang om me daar zorgen over te maken.

Ikzelf had alleen een scheur in mijn lip en mijn wang was wat gezwollen. Frank daarentegen, had niets. Die had meer schade aangericht dan opgelopen, dat was wel duidelijk.

Het wachten voelde alsof het uren duurde, al waren er pas een paar minuten om. We keken allemaal verwachtingsvol naar de deur toen deze openging. Maar het was het nieuwe meisje. Ze keek een beetje ongemakkelijk de kamer rond. Ze had kort, goudblond krullend haar tot net boven haar schouders. Haar groene ogen keken bezorgd. Ze had een wipneusje en toen ze haar mond opendeed om te zuchten, zag ik dat ze een klein spleetje tussen haar tanden had. Ze was niet veel langer dan ik.

Drake stond achter haar. ‘Ga maar naar binnen, ze zullen jou niet aanvallen, neem ik aan.’ Het nieuwe meisje moest lachen, maar wij bleven stil. Frank was weer de eerste die opstond om haar te begroeten. Ik vond het knap dat hij het even opzij kon zetten voor de nieuweling.

Hij schudde haar hand. ‘Frank, leuk je te ontmoeten. Ik ben alleen bang dat je een beetje op het verkeerde moment binnenkwam.’ Het meisje moest weer lachen. Ze leek nergens meer last van te hebben.

‘Oh, kan gebeuren! Heel leuk om jou te ontmoeten. Ik ben Daisy. Ik geef toe dat ik wel een beetje schrok, ik bedoel, het was ook niet niks. Maar ik begreep van Drake dat de andere groep niet erg leuk is. Hij mocht dat eigenlijk niet vertellen, dus mondje dicht. Maar goed, ik ben iemand die niet te lang ergens mee wil zitten, dus dat ga ik nu ook niet doen. Dus dit is onze kamer? Het is allemaal erg apart, vind je niet? Ik durfde eerst niet te komen, maar Drake hier heeft me overgehaald en...’

‘Juist, Daisy, waarom ga je niet in je kast kijken?’, zei Drake. Ik was blij dat hij haar afkapte. Wat praatte ze veel en vooral nu had ik er niet echt zin in. Maar ondanks mijn zenuwen vond ik het wel leuk om Drake weer te zien.

About the author

Eline Tukker (1997) komt uit Hilversum en woont sinds kort in Loosdrecht. Op jonge leeftijd vond ze lezen al leuk, maar zelf verhalen verzinnen vond ze nog leuker. Toen ze uiteindelijk haar ideeën op ging schrijven kwam hier haar eerste boek uit. Naast haar normale baan op de kinderopvang wilde ze haar hobby en droom om een boek uit te geven waar maken.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

En toen kwam je de verkeerde tegen - Een drug die haar leven redde

Author:

Eline Tukker

Category:

Young Adult

Number of pages:

224

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

05-03-2021

ISBN:

978-94-643-1125-9 / 9789464311259

Price:

€ 21,99

Language

Dutch