Het geheim van de Baron - De Neerbosch sages 2

PF Gordon

Category: Youth books

€ 21,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Nadieh en Joska snappen niet wat er sinds het feestje veranderd is. Waarom is Hirry in het huis gekomen en wie was Hero? In wat voor een avontuur zijn ze nu weer terecht gekomen? Nadieh en Joska merken dat hoe meer ze zich afvragen wat er gebeurd is er steeds nieuwe raadsels op hun pad komen. Gelukkig helpt de Baron ze met het oplossen van de raadsels en komen ze steeds dichter bij zijn geheim. Lukt het om de Baron terug te krijgen naar zijn huis en komt dan eindelijk de rust of zijn er nog meer verborgen vijanden die het huis kost wat het kost willen hebben?

From the book

“Straks,” zegt Venty en kijkt zijn broer boos aan. “Eerst die brief!”

Havin pakt de brief erbij, haalt hem uit de envelop en begint met lezen.


Beste Havin, Gregor, Cynthia, Nadieh, Joska, Hurry en uiteraard Inty en Venty, 

Krijgen jullie deze brief, dan is er iets misgegaan bij onze ontmoeting in het heden. Dat betekent voor mij dat ik terug ben gereisd naar een veilige plek in het verleden. Het plan om Helga voorgoed uit het huis te krijgen is de mist ingegaan. Ze zal ondertussen onder jullie zijn, en als je niets meer weet, heeft zij dat gedaan. Mijn hoop is gevestigd op jullie achten, om te herstellen alles wat er niet meer is. Jullie zullen samenspannen en zijn ijzersterk tezamen als ik mij niet vergis. Eerst zal jullie geheugen herstelt moeten worden. Een drankje zal volstaan. De ingrediënten onderaan deze pagina, Gregor begin er snel aan. Daarna zullen in het huis wederom vele raadsels verschijnen, elke keer weer een. Bij die raadsels dien je te zoeken de bijbehorende steen. Ik heb alle raadsels alweer een plekje gegeven, het huis is betrokken je weet waarom. Het eerste raadsel zullen jullie vinden in een vissenkom. Betrek bij dit groepje nog Christiaan, hij weet wanneer het is niet pluis. Als clubje van negen zullen jullie zeker opnieuw redden het huis. Vertrouw Hirry niet, hij is totaal niet wat hij lijkt, want nu ben ik het nie, echt! Hij is in vermomming en zal jullie overal volgen, luister niet naar wat ‘ie zegt. Is alles gevonden door jullie over een poosje in het heden? Dan pas kan ik terugkomen van mijn veilige plek uit het verleden. De oude raadsels, alles verwoest in de mist, helaas niet het plan. Maar als je geheugen weer hersteld is, zal het huis helpen waar het kan. Deel geheimen met de club van negen, houd voor nu klein dat is van belang. Maar zoeken naar de raadsels met iedereen, met kind en vrouw en man.

Gegroet, De Baron HTS

About the author

Petra Gordon (1966) groeide op in de wijk Neerbosch-Oost wat haar inspireerde tot het bedenken van deze Neerbosch-sages. Deze boeken, die samen een trilogie zullen worden, geven de lezer een kijkje in haar fantasie wereld. Ze hoopt dat de lezer daarmee zichzelf even in een andere wereld kan verplaatsen en zich kan verwonderen wat er allemaal mogelijk is als je eenmaal begint te fantaseren. Fantasie en creativiteit zijn gaves die ieder van ons bezit, echter dien je het wel te ontdekken in jezelf. Hopelijk zijn deze boeken daartoe een aanzet.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Het geheim van de Baron - De Neerbosch sages 2

Author:

PF Gordon

Category:

Youth books

Number of pages:

242

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

02-04-2021

ISBN:

978-94-643-1229-4 / 9789464312294

Price:

€ 21,50

Language

Dutch