Cover voorkant
Biddend kleuren - Getekend voor een Bijbels huwelijk
Biddend kleuren - Getekend voor een Bijbels huwelijk

Biddend kleuren - Getekend voor een Bijbels huwelijk

Antoinette Karels


€ 17,99

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Getekend voor een Bijbels huwelijk is een onverwacht vervolg op mijn vorig boekje Creatieve stille tijd voor de vrouw, dat ook nog steeds te bestellen is.
Dit boekje is in dezelfde stijl getekend als het andere boekje met overdenkingen en kleurplaten. Maar nu gaat het echt over het thema huwelijk. Het eerste deel van het boekje gaat over de totstandkoming van een huwelijk in het vroegere Israël en het tweede deel gaat over hoe God het huwelijk heeft bedoeld en de weerspiegeling van het huwelijk en de gemeente van Christus. Elke overdenking sluit af met een nadenkertje en een gebedspunt.
Biddend en kleurend bezig zijn met het huwelijk. Veel zegen en kleurplezier.

From the book

Zie Ik sta aan de deur en Ik klop. Indien iemand naar Mijn stem hoort en de deur opent, Ik zal bij hem binnenkomen en maaltijd met hem houden en hij met Mij.
Openbaring 3:20

En dan is het zover. De zoon heeft tegen zijn vader gezegd dat hij graag met dit meisje verder wil. De zoon zorgt voor mooie cadeaus voor het meisje en de vader regelt een bruidsschat. Alles wordt goed ingepakt en op een ezel gelegd.

Dan gaan ze op weg naar het huis van het meisje. De zoon is heel zenuwachtig wat zal ze zeggen? Zal ze opendoen voor hem?

Ze staan voor de deur van het huis. Ze kloppen aan. Wat gaat er gebeuren?

Voor het meisje is dit ook een heel bijzonder moment. Dit moment is fundamenteel voor de rest van haar leven. Haar vader staat naast haar en vraagt heel nadrukkelijk aan haar of de deur opengedaan mag worden. Wat is haar antwoord? Als ze ja zegt dan zegt ze ja tegen de jongen. Ja dat ze in het vervolg van hem is, ja dat hij in haar leven en in haar hart mag komen.

Zo is het ook bij Jezus. Hij klopt ook aan bij Zijn volk. Ik wil jullie bruidegom zijn, mag Ik binnenkomen? Willen jullie Mij aanvaarden als jullie Verlosser, Messias en Zaligmaker?

About the author

Antoinette is een vrolijke creatieve vrouw. Ze is gescheiden en heeft twee volwassen kinderen. Doordat ze een paar jaar geleden in een moeilijke situatie zat is ze gaan tekenen en zo kwam ze erachter dat ze dit kan. Ze wil dit graag voor Gods koninkrijk gebruiken. Zo is ze tot het tekenen en schrijven van kleurboekjes gekomen. Verder is ze dol op katten, zingen en puzzelen en is ze werkzaam als vrijwilligster bij de RIBW.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Biddend kleuren - Getekend voor een Bijbels huwelijk

Author:

Antoinette Karels

Category:

Coloring books

Number of pages:

80

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

05-03-2021

ISBN:

978-94-643-1122-8 / 9789464311228

Price:

€ 17,99

Language

Dutch