Fien kan niet goed zien - Het dagboek van Fien

Wendy Joosen

Category: Youth books

€ 21,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Fien is een meisje. Een heel gewoon meisje. Ze schrijft haar belevenissen op in haar dagboek. Ze maakt allerlei alledaagse dingen mee. Zo gaat ze op vakantie, op schoolreisje, spreekt af met haar vriendinnen en nog zoveel meer wat een jong meisje mee kan maken. Eén ding is een beetje anders aan Fien. Fien kan namelijk niet goed zien. Ze heeft een visuele beperking. Daarom gaan sommige dingen nét even anders. Zo schrijft ze hoe het is om met een herkenningsstok te lopen of om nét even anders te zijn dan haar klasgenootjes, hoe het is om zowel letterlijk als figuurlijk ergens tegenaan te lopen.

From the book

Donderdag 5 december - Dank u Sinterklaasje

Vandaag is het vijf december en we hebben vanmiddag SINTERKLAAS gevierd!
Hoe heerlijk! Ik heb voor Sinterklaas een dagboek gevraagd en ik heb het ook gekregen. Het is een superschattig roze boek met hartjes op de kaft. Het heeft
een slotje en er zit een heerlijk ruikende geurpen bij.
Echt, het is zo mooi! De randjes van de bladzijdes zijn goudkleurig en zo lijkt de buitenkant van goud. De bladzijdes zelf zijn roze, versierd met hartjes en lichte
dunne paarse lijntjes waar je op kunt schrijven.

ROZE MET PAARSE LIJNTJES!?!?

Ik had me verheugd op een dagboek, maar ik vind het heel moeilijk deze te gebruiken! Ik kan namelijk de lijntjes niet zien. Ze zijn niet prettig, het paarse verdwijnt voor mij in het roze. Daarnaast moet ik ook erg klein schrijven in het boek.
Ik zou het dagboek onder mijn leesloep kunnen leggen, want die heb ik.

About the author

Wendy Joosen woont met haar man en twee dochters in Tiel. Als moeder van een slechtziende dochter en partner van een slechtziende man, was de keuze al snel gemaakt voor een onderwerp van haar boek. Het eerste deel van ‘Fien kan niet goed zien’ kwam uit in 2016 en nu is Fien wat groter in de opvolger van dat boek. Met het combineren van waargebeurde dingen en zaken waarvan zij denkt dat het zo kan gebeuren, wil zij graag vertellen dat kinderen met een visuele beperking helemaal niet zo anders zijn.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Fien kan niet goed zien - Het dagboek van Fien

Author:

Wendy Joosen

Category:

Youth books

Number of pages:

232

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

05-03-2021

ISBN:

978-94-643-1098-6 / 9789464310986

Price:

€ 21,99

Language

Dutch