Klein Mens is tevreden

Kirsten Oerlemans-Jurgens

Category: Picture books
  • (1)

€ 15,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Last van een vol hoofd? Klein Mens ook. Hij heeft zoveel gezien en meegemaakt, dat zijn hoofd te vol is geraakt. Hij let alleen nog maar op zijn hoofd en ziet niets anders meer. Als er een storm losbarst ontdekt Klein Mens iets wat hem helpt.

From the book

Gedachten maakten zijn hoofd donker als de nacht.
Gedachten maakten zijn ogen blind voor de zon.
Totdat de wind opstak.
About the author

Kirsten Oerlemans-Jurgens is toegepast psycholoog en leerkracht. Ze woont met haar man en drie kinderen in Leiderdorp. Van jongs af aan tekende, schilderde en schreef zij graag. Op het gymnasium volgde zij onder andere het vak kunstgeschiedenis en volgde daarna de opleiding tot leerkracht (2006) en toegepast psycholoog (2012). Sinds 2017 is zij kindercoach en psychosociaal therapeut binnen haar eigen bedrijf 'Gezin en Ik'. Klein Mens bestaat vanaf ongeveer 2005, omdat hij iedere keer verscheen op de verjaardagskaarten van de kinderen in de klas. Nu heeft hij een eigen boek!

Reviews

2021-04-03 21:22:50 | By: Anne Maatman | Rating:
Ik ben heel erg verrast door het boek en het staat nu tussen mijn favoriete kinderboeken! Het mooist vind ik de boodschap. Ik denk dat er veel kinderen rondlopen met een (te) vol hoofd, want er moet zoveel. Het is een fijn boek om voor te lezen en ook een gesprekje met je kind over te hebben. Mijn zoon is dol op de plaatjes en de hoofdpersoon "Klein Mens". Die is hier wel gaan leven.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Klein Mens is tevreden

Author:

Kirsten Oerlemans-Jurgens

Category:

Picture books

Number of pages:

34

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback A5 liggend

Release date:

26-03-2021

ISBN:

978-94-643-1188-4 / 9789464311884

Price:

€ 15,99

Language

Dutch

Rating:

  • (1)