Prikkelend genot - BDSM-kortverhalen met een liefdevolle inslag

Nikkie

Category:

€ 17,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

In Prikkelend genot neemt Nikkie je mee in de wereld van bdsm en kink. Via korte verhalen laat ze je kennismaken met deze soms tot de verbeelding sprekende scène. Je krijgt er rode oortjes van, maar net zoals in een goed bdsm-spel staan ook respect en liefde in deze verhalen centraal. De ene keer een teder cadeau, de andere keer een strenge straf, verschillende invalshoeken komen aan bod. Nikkie laat niet enkel haar personages spelen, ze speelt zelf ook met de lezer door de soms onverwachte wendingen. Laat je verleiden tot warme leesmomenten met dit boek.

From the book

Wat een weer! Gelukkig ben ik met de auto vandaag, zo ben ik nog mooi op tijd voor de vergadering met die nieuwe klant. Mijn meisje mocht meerijden maar ze wou liever met de fiets naar het werk, even afreageren en haar hoofd leegmaken.
Ergens begrijp ik haar wel, dit is haar me-time.

“Goedemorgen Sander, je klant belde net. Hij staat in de file en zal iets later zijn.” Ik word begroet door Fleur, onze lieftallige receptioniste. “Mooi zo, laat jij dadelijk aan Nora weten dat de vergadering iets later is? Ze zal waarschijnlijk wel even tijd nodig hebben om zich op te frissen na haar fietstochtje door de regen,” glimlach ik terwijl ik me naar mijn bureau begeef.

Hoewel de collega’s weten dat wij een koppel zijn, hebben ze er nooit aanstoot aan genomen dat mijn meisje en ik op hetzelfde bedrijf werken. Ook al ben dat ik haar rechtstreekse baas, dit heeft haar geen voordelen opgeleverd. Ze is hier niet met een kruiwagen binnen gereden, zoals de mooie Vlaamse uitdrukking wel eens luidt.

About the author

Nikkie is een jonge vrouw met een passie voor muziek, taal en kink. De combinatie van die laatste twee bracht haar er toe enkele korte verhalen met een bdsm-thema te schrijven.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Prikkelend genot - BDSM-kortverhalen met een liefdevolle inslag

Author:

Nikkie

Category:

Number of pages:

84

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

12-03-2021

ISBN:

978-94-643-1135-8 / 9789464311358

Price:

€ 17,50

Language

Dutch