Bevrijde Ziel

Houssnia El Azouzi

Category: Novels

€ 21,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Enora schrikt elke nacht wakker door wat ze in Syrië heeft meegemaakt. Haar nachtmerries zijn een constante herinnering aan de afschuwelijke martelingen die ze tijdens haar gevangenschap in Syrië heeft meegemaakt. Haar angst en trauma zorgen ervoor dat ze haar grote liefde Aliskander van zich wegduwt. Syrië heeft hen fysiek en mentaal gebroken en ze zitten vast in het verleden. Wanneer ook hun zoontje Adam bedreigd wordt, beseft ze dat het niet zo verder kan. De enige optie lijkt teruggaan naar Syrië om wraak te nemen op haar kwelgeesten. Maar kan de tengere Enora het opnemen tegen gevaarlijke terroristen?

Het laatste deel in de Gebroken Ziel Trilogie

From the book

'Neen!’ riep ze nog eens wanneer Aliskander zich probeerde los te maken. ‘Dit is voor ons,’ zei ze met trillende stem. Voor eens wou ze zijn leven in haar handen hebben, net zoals hij dat al jaren gehad heeft. Zij wou over zijn lot beslissen en hem geven wat hij verdiende zodat hij geen enkele vrouw meer zou misbruiken. Zodat hij geen enkele andere persoon zou martelen of doden.

‘Dit is MIJN strijd,’ riep ze en liep al mankend naar Rocky. ‘Jij hebt alles van mij afgenomen,’ begon ze terwijl ze het zwaard naar hem uitstak. ‘Mijn eer, mijn zelfrespect, mijn waardigheid.’ Ze herinnerde zich hoe ze dacht hem steeds te zien in de ondergrondse garage of in de gangen van haar kantoor. Zijn schaduw achtervolgde haar dag en nacht en nu was het tijd om er een einde aan te maken.

‘Ik wil mijn leven terug. Geef me mijn leven terug!!!’ schreeuwde ze, de pijn tot diep in haar ziel te voelen.

Rocky lachte. Ze viel hem weer aan en kon hem een paar keer raken. Het was steeds moeilijker aan het worden om hem te verslaan. Haar adrenaline en haar woede waren het enige dat haar kracht gaf om verder te doen.

‘Denk je dat je jouw leven zal terugkrijgen door mij te doden?’ vroeg hij spottend.

‘Het is alleszins een begin.’

Rocky keek haar zielig aan.

‘Mij doden zal er niet voor zorgen dat al je littekens weggaan,’ begon hij en liep naar haar toe. ‘Integendeel, het zal je juist doen herinneren aan wat ik jou aangedaan heb.’

Enora sloeg uit woede naar hem, maar raakte hem net niet. Meteen kreeg ze een harde klap terug en viel op de grond. Rocky greep haar bij haar haren vast zodat ze op haar knieën terecht kwam.

‘Neen,’ snikte ze. Rocky plaatste het mes tegen haar keel.

‘Dit was leuk, maar ik heb er genoeg van.’ Enora sloot haar ogen terwijl de tranen over haar wangen vloeiden.

About the author

Houssnia El Azouzi heeft zich van boekenwurm ontpopt tot schrijfster. Naast haar werk als coach is ze actief op social media als blogger waar ze schrijf- en leestips deelt, en ook andere boekenwormen inspireert. Als fervente boekenliefhebber werd ze zelf geïnspireerd om een episch liefdesverhaal te schrijven in de hoop anderen te kunnen beroeren. Ze bracht daarom in 2017 haar eerste roman Gebroken Ziel uit, gevolgd door Gekwelde Ziel in 2019. Bevrijde Ziel is het derde en laatste deel in deze boekenreeks.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Bevrijde Ziel

Author:

Houssnia El Azouzi

Category:

Novels

Number of pages:

212

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

26-03-2021

ISBN:

978-94-643-1192-1 / 9789464311921

Price:

€ 21,50

Language

Dutch