Mijn reis naar onvoorwaardelijke liefde

Daya de Vries

Category: Spirituality

€ 15,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

We leven in een tijdperk waarin steeds meer mensen op zoek gaan naar hun ware essentie. Hierdoor mogen zij hun zielsbestemming ontdekken. Dit ‘spiritueel ontwaken’ is echter geen kortstondig, helder moment, maar een keten van aaneengeschakelde emotionele reacties en lessen die uiteindelijk de ziel naar een hogere trillingsfrequentie zullen brengen.

In dit boek neemt de schrijfster je mee in het proces van haar eigen spirituele ontwaking en de karmische processen die hierbij horen. Door haar eigen ervaringen met de lezer te delen, biedt de schrijfster een unieke kijk in het verloop van zo’n ontwaking. Daarnaast komen in het boek ook diverse tools en oefeningen aan bod, die kunnen worden gebruikt om door karmische processen heen te werken.

From the book

Een aantal keer in je leven kom je op een tweesplitsing uit, waarbij je de keus hebt om vanuit je intuïtie of vanuit je denken je richting te bepalen. Om de weg van je zielsbestemming te volgen of de ‘veilige’ weg. Veel mensen kiezen voor de veilige weg en wijken daardoor (tijdelijk) af van hun zielsbestemming. En hoewel de veilige weg klinkt als de weg van de minste weerstand en confrontatie, zul je via deze weg de minste voldoening ervaren. Door de veilige weg te blijven kiezen, hoef je weliswaar niet je grootste angsten aan te gaan, maar zul je nooit je volledige potentie leven.

Het mooie is dat hoe vaak je ook de veilige weg kiest, je altijd weer een nieuwe kans krijgt om het anders te doen. Om niet meer je angsten te ontwijken, maar ze juist aan te gaan en je ziel verder te ontwikkelen. En ja, dat maakt het kiezen voor de weg van je zielsbestemming niet minder eng of gemakkelijker. Maar weet ook dat er niets op je pad komt wat jij niet aankunt en dat je altijd wordt beschermd door het universum.

In dit boek neem ik je mee in mijn persoonlijke verhaal. Ik bied diverse tools en handvatten die je kunt gebruiken om je zielsbestemming vanuit je intuïtie te volgen. Ik beweer absoluut niet dat hetgeen ik in dit boek heb geschreven de absolute waarheid is. En dat de processen en tools die in dit boek zijn beschreven op ieder individu van toepassing zijn. Ik heb dit boek geschreven in de hoop dat ik hiermee anderen aan kan moedigen om hun intuïtie te durven volgen. En om een kijkje te geven in het doorstaan van karmische processen. Moge dit boek steun, liefde en verlichting bieden voor degenen die het nodig hebben.

About the author

Daya de Vries komt uit Eindhoven en is opgegroeid in een warm en liefdevol gezin waar creativiteit en authenticiteit volop aangemoedigd werd. Als kind was ze altijd aan het dansen, tekenen, schilderen of knutselen. De perfecte uitlaatklep om de dagelijkse overprikkeling van zich af te kunnen zetten. Daarnaast was ze al jong gefascineerd door spiritualiteit.

Haar hele leven heeft Daya sterk het gevoel gehad dat het haar zielenmissie is om anderen te mogen helpen de weg terug te vinden naar zichzelf. Op jonge leeftijd heeft ze al veel levenslessen mogen leren en de kennis die ze hierover heeft opgedaan wil ze graag met anderen delen. In de hoop dat dit hen steun mag bieden. Door een deel van deze levenslessen in een boek te verwerken, kan Daya haar twee grote passies verenigen: creativiteit en spiritualiteit.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Mijn reis naar onvoorwaardelijke liefde

Author:

Daya de Vries

Category:

Spirituality

Number of pages:

58

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

26-03-2021

ISBN:

978-94-643-1184-6 / 9789464311846

Price:

€ 15,99

Language

Dutch