Terug naar de Middeleeuwen

Astrid van der Ree

Category: Youth books

€ 20,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Sofie en Amber zitten in hun laatste jaar van de middelbare school. Een van hun examenopdrachten is het schrijven van een verslag over een bepaalde tijd uit de geschiedenis. De klas wordt in groepjes van twee verdeeld en gelukkig worden de vriendinnen Sofie en Amber bij elkaar gezet. Ieder groepje wordt aan een professor toegewezen die hun gaat begeleiden om een perfect verslag te creëren. Sofie en Amber krijgen professor Zeilmaker toegewezen en dat is geen stom toeval...

From the book

De zon, die zojuist aan de hemel stond en op de vijver weerkaatst werd, was overgesprongen naar zijn ogen. Deze zonnestralen, die de vijver overdag zou omtoveren in een lieflijke glinstering, versierden nu zijn helderblauwe ogen. Ze voelde dat zijn ogen diep in haar ogen aan het kijken waren.
“Er is nog wel meer wat jij niet weet,” fluisterde Floris verliefd.

About the author

Astrid van der Ree geboren in 1994 was als kind al vrij creatief in verhalen schrijven. Dit kwam tijdens haar basisschooltijd duidelijk naar voren toen zij meerdere malen voor het vak taal verhalen mocht schrijven. Voor een lange tijd werd er om haar heen gevraagd wanneer zij hier echt iets mee ging doen. Maar een eerste stap hierin zetten is best spannend. Tijdens haar vakantie in Frankrijk is het gelukt om een verhaal te verzinnen en haar creativiteit zijn gang te laten gaan. In een gebied waar de geschiedenis van de middeleeuwen nog goed te zien was, kwam zij tot het idee om deze geschiedenis en het heden samen te laten komen in één verhaal, waarmee Astrids eerste boek tot stand is gekomen.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Terug naar de Middeleeuwen

Author:

Astrid van der Ree

Category:

Youth books

Number of pages:

184

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

02-07-2021

ISBN:

978-94-643-1559-2 / 9789464315592

Price:

€ 20,50

Language

Dutch