Briefjes op het aanrechtblad - Inspiratie en bemoediging op de weg (terug) naar je Zelf

Siska Tromp

Category: Spirituality

€ 17,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Onderweg van bewust wording naar bewust Zijn

In Briefjes op het aanrechtblad deel ik met jou de mooiste teksten en gedichten die ik mocht schrijven gedurende de afgelopen jaren, waarin ik zelf en mensen met wie ik een stukje mee mocht lopen, bezig waren met het proces van bewust ‘worden wie je altijd al was.’

Toeval bestaat niet. Dus je hebt dit boek niet voor niets in je handen. Zoals je zult ervaren biedt iedere tekst jou precies datgene wat jij, juist op dit moment, even heel goed kunt gebruiken. Bemoedigende woorden, inspiratie, of een eyeopener over jouw situatie, waardoor je weer een stapje verder kunt zetten op je eigen levenspad.
Laat het een inspiratiebron voor je zijn. En laat het je een glimlach, wat warmte of een Lichtstraal schenken. Jij mag de beste versie van je Zelf Zijn. En ik gun het jou dat jij je eigen leven zult leiden, met de Zon boven je hoofd en de Zon in je Hart...

Het is de mooiste manier om te stralen.

Liefs Siska

From the book

Dat is tevens de weg naar eenvoud.

Want als alles wat je zegt, voelt en denkt, klopt voor je Zelf?
Dan hoef je geen excuses meer te maken. Dan hoef je geen smoezen meer te verzinnen. Dan hoef je zelfs geen ruzie meer te maken...
Want de zin van alles heeft de on-zin weggevaagd.

Op deze manier kan het niet anders dan dat je mensen, inclusief je Zelf, pijn zult doen. Of op z'n minst in verwarring zult brengen. Maar omdat je eerlijk bent, open, puur en opr-echt, is het de weg van vervulling, voldoening, (Zelf-) Liefde en acceptatie.

Begrip en acceptatie van en voor je Zelf.
En begrip en acceptatie van en voor ieder ander.
Zo en alleen zo kun je leven naast een ander in harmonie.

Op je eigen pad. Door te Zijn wie je Bent. Door te begrijpen en te accepteren dat degenen die naast jou lopen op hun beurt hun eigen pad bewandelen.

En dat jij daar, als individu, van alles over kunt vinden of voor wilt bedenken. Maar dat het nooit, never, nooit zo kan zijn dat jouw waarheid zomaar ook passend is of kloppend voor je mede-reizigers, die je ontmoet op je weg door het leven.
Ga d'r maar aan staan...
Ga het vooral maar wel aan.

Want het leven lonkt.
En de uitkomst is altijd mooier dan dat je kunt vermoeden, wanneer je de weg terug naar je eigen Ziel volgt.
De wonderen wachten je op.
En de Zon schijnt steeds iets feller in jou. Omdat de muren om je Hart en Ziel aan het afbreken zijn.

Houd moed.
Wees lief voor je Zelf.
En houd begrip en acceptatie voor het pad van de ander.

Dan komt het goed.
Echt.

Vertrouw.
Vertrouw daar maar op.

(Uit hoofdstuk Groei. ‘Worden wie je Bent’ pag. 51 - 52)

About the author

Siska coacht mensen van 0 tot 100 op hun weg door het leven.
Ze werkte onder meer binnen het onderwijs, voor onderwijsadviescentra, een psychologenpraktijk en de laatste jaren vanuit haar eigen praktijk ‘Siska Tromp Ont-Wikkelt’. Haar expertise ligt op het gebied van hoogsensitiviteit, begaafdheid en levenspad begeleiding. Naast coaching verzorgt Siska met regelmaat lezingen, workshops en trainingen. Ook schrijft zij, ondersteund door de Universele energie, gechannelde ‘briefjes op het aanrechtblad’, op individuele aanvraag.

Naast haar Master NLP en diverse studies op het gebied van onderwijs, opvoeding, psychologie, energetische ontwikkeling en spiritualiteit, is Siska ervaringsdeskundige.
Ze deelt haar inspirerende teksten over intuïtieve ontwikkeling, opvoeding, onderwijs, hoogsensitiviteit en bewust leven via diverse social media kanalen.
Briefjes op het aanrechtblad is het tweede boek van Siska. In December 2020 verscheen haar debuutbundel, Het Toverballenparadijs, ‘Opvoeden, onderwijzen en leven vanuit je allermooiste Eigen-Wijsheid’.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Briefjes op het aanrechtblad - Inspiratie en bemoediging op de weg (terug) naar je Zelf

Author:

Siska Tromp

Category:

Spirituality

Number of pages:

110

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

23-04-2021

ISBN:

978-94-643-1320-8 / 9789464313208

Price:

€ 17,50

Language

Dutch