Cover voorkant
Die mooie duisternis - Geen hoop
Die mooie duisternis - Geen hoop

Die mooie duisternis - Geen hoop

Selena Vandamme

Category: Young Adult
  • (1)

€ 17,99

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

‘Ik heb pijn, ik heb fysieke pijn,
omdat ik niet meer wil leven.’

Dit is één van de gedachten die door de eenzame tiener Nova haar hoofd spoken. Nova voelt zich al jaren depressief en door niemand begrepen. Ze heeft grote moeite om de schoonheid van het leven te zien. Tot ze op een avond een onmenselijke manier vindt om haar pijnlijke gedachten voor even te stoppen. Lukt het haar om haar depressie te overwinnen? Of is het al te laat?

From the book

De volgende morgen vertrok ik naar school. Terwijl ik fietste viel er een dauwdruppel op mijn wang en liep als een traan naar beneden. Deze traan, dacht ik, was als een representatie van mezelf. Een traan moet normaal van iemands wang rollen als die persoon iets voelt, als die persoon geeft om iets. De traan laat zien dat de persoon zijn hart wil luchten aan de wereld. De traan laat zien aan de wereld dat er iets is. En na de traan is de persoon opgelucht en dankbaar dat hij zijn gevoelens mocht laten zien, terwijl mijn traan gevoelloos was. Zij rolde van mijn wang zonder doel, terwijl ik helemaal niets voelde.

About the author

Selena Vandamme is geboren in 2003 en woont al heel haar leven in Kalmthout. Ze is beginnen schrijven toen ze heel klein was met kortverhaaltjes over gekke personages. Toen ze ouder werd is ze ook gedichten beginnen schrijven over de dingen die in haar hoofd omgingen. Ze spendeert haar vrije tijd aan schilderen en muziek maken. Haar grootste droom is altijd al een boek uitbrengen en nu is die droom werkelijkheid geworden.

Reviews

2021-07-03 20:59:22 | By: tanghe agnes | Rating:
Een mooi, spannend verhaal tot het einde!Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Die mooie duisternis - Geen hoop

Author:

Selena Vandamme

Category:

Young Adult

Number of pages:

88

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

04-06-2021

ISBN:

978-94-643-1456-4 / 9789464314564

Price:

€ 17,99

Language

Dutch

Rating:

  • (1)