Meer dan een gebroken hart - Hoe een onvervuld verlangen naar liefde dodelijk kan worden

Geneviève Snoeck

Category: Novels

€ 19,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

De onzekere Emma is al jaren hopeloos op zoek naar liefde. Wanneer ze op een dag de man van haar dromen ontmoet, wordt ze meteen verliefd op hem. De twee krijgen een relatie en Emma hoopt dat die relatie haar gebroken ziel zal kunnen lijmen. Wanneer ze het gevoel krijgt dat Jens niet meer van haar houdt, doet ze er alles aan om hem gelukkig te maken. Alles moet wijken voor zijn geluk, zelfs haar eigen geluk. En dat blijft niet zonder gevolgen. Zal Emma deze giftige relatie overleven?


From the book

De volgende dag had ik nog steeds een dubbel gevoel over wat er gisteren was gebeurd. Na er een nachtje over te slapen, besefte ik wel dat het eigenlijk geen goede instelling is om Jens altijd het voordeel van de twijfel te geven en om nooit te zeggen dat ik me niet goed voel bij een bepaalde situatie. Aan de andere kant wil ik hem ook niet het gevoel geven dat hij me ongelukkig maakt. Ik wil er gewoon alles aan doen om deze relatie te doen slagen en als ik mijn eigen geluk daarvoor opzij moet zetten, dan doe ik dat gewoon. Als Jens maar gelukkig is, ik wil gewoon dat hij gelukkig is. Hij is het enige wat telt. Hoe hij zich voelt, is het enige wat telt.


About the author

Geneviève Snoeck (2001) studeert 'Taal- en Letterkunde' aan de UGent. Haar passie voor taal en literatuur reikt verder dan enkel haar studiekeuze. Als jong meisje droomde ze er al van om ooit een boek te schrijven en met dit boek is die droom werkelijkheid geworden. Voor haar is het schrijven van een boek meer dan alleen "toveren met taal", het is een manier om haar gedachten te ordenen en om haar gevoelens te uiten.ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Meer dan een gebroken hart - Hoe een onvervuld verlangen naar liefde dodelijk kan worden

Author:

Geneviève Snoeck

Category:

Novels

Number of pages:

154

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

30-04-2021

ISBN:

978-94-643-1347-5 / 9789464313475

Price:

€ 19,99

Language

Dutch