ANGSTSCHREEUW - Een bloedstollende thriller vanuit slachtoffer en moordenaar

Annemieke Vaneman

Category: Thrillers
  • (14)

€ 20,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

ANGSTSCHREEUW

Wat zou je doen als je iemand haat?
Hoe zou het voelen om iemand te vermoorden?
In ANGSTSCHREEUW wisselt het perspectief voortdurend van verschillende mensen zoals agent, slachtoffer of moordenaar. Hierbij worden de emoties sterk beschreven.
Tijdens Cluedo valt er een levensecht slachtoffer. Zodra de moordenaar, Milan, hoort dat ‘toprechercheur’ Jack Dijkstra op de zaak is gezet, richt hij zijn pijlen geheel op hem. Zonder dat Jack het doorheeft infiltreert Milan in zijn leven.
Jack en zijn gezin krijgen te maken met diverse bedreigingen, waardoor er thuis steeds meer stress ontstaat. Op het moment dat niemand meer veilig is en mensen uit de directe omgeving van Jack slachtoffer worden, loopt de spanning op.
Iedere seconde telt.
Er ontstaat een interessant kat-en-muisspel.

From the book

Het zand is akelig dichtbij; tot mijn nek ben ik begraven in zand. Ik probeer mijn armen te bewegen, maar het lukt niet. Het zand voelt koud aan. Met mijn ogen schiet ik heen en weer. Ik begin te schreeuwen.
Van achter me grijpt iemand met zijn hand naar mijn mond. Binnen één tel wordt mijn schreeuw gesmoord. Mijn mond wordt gekneveld met tape en een man verschijnt voor mij.
‘Probeer hier maar eens uit te komen,’ hoor ik hem zeggen, met een valse toon in zijn stem.
Door de tape heen vuur ik allerlei vragen op hem af. ‘Waar ben ik? Is dit een grap? Laat me los! Dit is niet leuk! Laat me eruit!’ Vloekend en tierend gooi ik er van alles uit, maar de man reageert alleen maar met een nog grotere lach op zijn gezicht. Alles wat ik zeg maakt geen enkele indruk.
‘Je hebt geluk jongen.... Het is vloed geweest en nu wordt het eb. Morgenochtend, precies om zeven uur in de ochtend zal jij wel anders piepen.’
Ik hoor een misplaatste lach en vervolgens verdwijnt hij weer uit mijn gezichtsveld. Hoe meer ik mij probeer te bewegen, hoe vaster het zand om mij heen komt te zitten. Vanbinnen voel ik me steeds warmer worden, maar het koude zand aan de buitenkant koelt mij meteen weer af. Ik voel me zwakker worden en het donker verschijnt voor mijn ogen terwijl ik flauwval.
Zodra ik bijkom merk ik dat de tape van mijn mond is verwijderd. Ik schreeuw zo hard als ik kan. Plots wordt er een emmer over mijn hoofd heen geplaatst. Het onverwachte duister verwart mij en in alle gekte van gedachten die nu door mij heen vliegen, vergeet ik te schreeuwen.
Paniek slaat toe. Ik wil me bewegen. Ik wil eruit, maar hoe ik ook vecht, het zand zit strak om mijn lichaam. Dan komt er toch een angstschreeuw over mijn lippen, maar de weerkaatsing in de emmer is oorverdovend.

About the author

Annemieke Vaneman (1982) woont met haar man in Lelystad. Op jonge leeftijd schreef zij op de basisschool al verhalen en gedichten. Na haar vervolgonderwijs is Annemieke teruggegaan naar het basisonderwijs en staat nu al meer dan 15 jaar als lerares voor de bovenbouw.
In de taallessen stimuleert zij de leerlingen om originele teksten te schrijven. En aan het eind van elk schooljaar schrijft Annemieke de eindmusical voor groep 8. Zo wil ze haar plezier voor schrijven doorgeven aan de leerlingen.
Thuis kijkt Annemieke graag een spannende serie op de televisie, maar ze is ook dol op toneelspelen. Ze droomt ervan om verhalen te schrijven waarbij de spanning hoog oploopt en de lezer op het puntje van de stoel zit.
Tijdens het schrijven van ANGSTSCHREEUW heeft Annemieke zelf ook regelmatig de rillingen over haar rug gevoeld.

Reviews

2021-07-03 17:47:22 | By: Saskia | Rating:
Wat een boek! Ik heb het boek met spanning, verdriet en plezier gelezen. Dit boek kan makkelijk tussen de bekende thrillerschrijvers zoals Tess Gerritsen, Susanne Vermeer en Patterison. Ik kan niet wachten op deel 2... laat maar komen.

2021-06-27 11:03:07 | By: bas | Rating:
Spannend boek. Creatief geschreven. Ik ben benieuwd naar deel twee.

2021-06-22 15:11:14 | By: Wilke
Wat een spannend boek! Ben heel benieuwd naar het vervolg in deel 2. Een dikke pluim!

2021-06-18 19:56:48 | By: Nicole | Rating:
Goed boek, op een originele manier geschreven, steeds de beleving van één personage, wat ervoor zorgt dat het makkelijk leest. Ook als je boek even hebt weg gelegd, pak je de draad heel makkelijk weer op. Kan het boek zeker aanraden! Ben heel benieuwd naar deel 2!

2021-06-17 08:55:11 | By: Ward de Visser | Rating:
Wat een boek! Genoten van de perspectieven van de personages en het feit dat er, om de drie á vier pagina's, een cliffhanger te bespeuren is. Het is een verhaal wat je wil blijven lezen! Ik ben er erg enthousiast over en kan niet op het vervolg wachten! Zes sterren voor het verhaal van mij!

2021-06-17 13:02:48 | By: Monique | Rating:
Jeetje wat een onwijs spannend boek ! Je zit er echt snel in en wilt weten hoe het afloopt. Er hebben ook tranen gevloeid bij het stuk over rick en jeetje ik leefde echt mee met jack en zijn gezin , ben benieuwd naar het tweede deel want wil wel weten hoe dit afloopt. Top schreven !!

2021-06-17 20:38:12 | By: Annemarie | Rating:
Angstschreeuw is een spannend boek en heel interessant doordat het vanuit diverse personages geschreven wordt. Had het in no time uit. Ben al heel benieuwd naar deel 2!

2021-06-15 19:07:25 | By: Marloes | Rating:
Een fantastisch boek wat onwijs lekker wegleest. Het verhaal vanuit de diverse personages is door de manier van schrijven erg goed te volgen. Je kan je tijdens het lezen goed verplaatsen in de personages, waardoor je je ook verbonden voelt. Super boek, wat ik aan iedereen zal aanraden! Op naar deel 2!

2021-06-15 19:09:49 | By: Astrid | Rating:
Makkelijk te lezen boek. Spannend van de eerste tot de laatste pagina, kijk uit naar deel 2, wil graag weten hoe het afloopt.

2021-05-29 17:45:35 | By: Mariska | Rating:
Een leuk en spannend boek, het boek is een echt pageturner die je niet snel weg wil leggen. Ik kijk uit naar deel 2 van het boek!

2021-05-29 18:25:55 | By: Denise | Rating:
Ik vond het een onwijs leuk en spannend boek om te lezen. Zo spannend dat ik het boek niet kon wegleggen, ik wilde graagbweten hoe het verhaal zou aflopen. Ik kijk nu al heel erg uit naar deel 2

2021-05-27 10:59:02 | By: bram vaneman | Rating:
vond t spannend&makkelijk te lezen(ondanks dat ik moeilijk lees) kan niet wachten op boek nr 2!!

2021-05-27 16:58:34 | By: Tanja | Rating:
Super spannend boek. Moest even inkomen, maar als je er eenmaal in zit, wil je door lezen. Je kruipt in de huid van alle hoofdpersonen. Goed gedaan! Kijk uit naar het vervolg.

2021-05-22 19:58:43 | By: i vaneman | Rating:
Angstschreeuw is erg leuk om te lezen, je wilt gewoon doorlezen! Spannend en duidelijk de personages aan het woord. In één woord een echte aanrader!Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

ANGSTSCHREEUW - Een bloedstollende thriller vanuit slachtoffer en moordenaar

Author:

Annemieke Vaneman

Category:

Thrillers

Number of pages:

220

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

07-05-2021

ISBN:

978-94-643-1364-2 / 9789464313642

Price:

€ 20,99

Language

Dutch

Rating:

  • (14)