Tuin der Giganten - Terugkeer van de dinosauriërs

Ron ten Caat

Category: Young Adult

€ 21,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Wat zou jij doen als plotseling de dino’s terug zouden keren? Voor Maya is deze vraag een realiteit. Ze leeft in Atlanta, in het jaar 2165. Dinosauriërs zijn teruggekeerd en de mensen wonen in steden met hoge muren. Op een zekere dag ontdekt ze het geheim van de kwaadaardige Cult. Om het geheim helemaal te ontrafelen moet ze echter naar de andere kant van het land reizen. Samen met haar vrienden zal ze de ruige natuur moeten trotseren. De dinosauriërs blijken echter niet de gevaarlijkste hordes op haar weg naar de waarheid. Tuin der Giganten is een boek vol spanning, actie en avontuur, maar ook liefhebbers van romantiek en humor zullen dit boek verslinden.

From the book

Achter de kist zaten drie kleine dinootjes. Ze leken een beetje op kleine rexjes. Het waren best schattige beestjes. Ze piepten wat en beten in de lucht naar mij. Ik riep naar Eliza, zij moest dit ook zien. “Wat schattig,” zei Eliza toen ze de kleine dino’s zag. Ik waarschuwde haar dat ze beten. Ralph had echter ook gehoord wat we gevonden hadden. Hij kwam ook onderzoeken wat we gevonden hadden. Hij was echter een stuk minder blij om de schattige dinootjes te zien. “Dat zijn megalosaurusjongen! We moeten maken dat we wegkomen.” Blijkbaar schrokken de jongen van de plotselinge stemverheffing van Ralph, want ze begonnen te krijsen. Ze maakten een ontzettend hard kabaal. Ralph en Emily hadden direct door wat er nu ging gebeuren. Ze riepen iedereen bij elkaar en zeiden dat we nu bliksemsnel hier weg moesten. We sprongen uit het raam naar de dino’s. Ivy was al helemaal onrustig toen we haar losmaakten. In de tunnel achter ons klonk een gestamp dat steeds dichterbij kwam. En voor de tweede keer deze reis moest ik Ivy aansturen om te rennen. De galli van Emily liep voorop. Het was belangrijk dat we niet alleen weg gingen rennen van de dino die op ons af kwam, maar ook nog in de goede richting. Ralph ging achterstevoren op de ingentia zitten zodat hij kon schieten als het moest. De voetstappen van de dino kwamen alsmaar dichterbij. Ralph gaf een paar waarschuwingsschoten. Hij gebruikte speciale kogels die licht gaven als ze de muur raakten. In dat licht konden ik nu ook zien wat achter ons aan zat. Het waren twee volwassen megalosaurussen.

About the author

Ron ten Caat (1997) is student dierwetenschappen aan de universiteit Wageningen. Waar vele anderen hun dino-fase ontgroeien is hij nog steeds fan van deze prehistorische dieren. Al sinds de basisschool schrijft hij verhalen. Hij is het gelukigst wanneer hij creatief of sportief bezig kan zijn, het liefst met anderen. Tussen het studeren en schrijven door houdt hij zich bezig met het timmeren van meubels en modellen of is hij te vinden op de tennisbaan of op de fiets.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Tuin der Giganten - Terugkeer van de dinosauriërs

Author:

Ron ten Caat

Category:

Young Adult

Number of pages:

204

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

28-05-2021

ISBN:

978-94-643-1447-2 / 9789464314472

Price:

€ 21,50

Language

Dutch