Cover voorkant
De Wolf uit Saint Germaine - Een moderne versie van het sprookje; Roodkapje en de Boze Wolf
De Wolf uit Saint Germaine - Een moderne versie van het sprookje; Roodkapje en de Boze Wolf

De Wolf uit Saint Germaine - Een moderne versie van het sprookje; Roodkapje en de Boze Wolf

Adriana Mastrogiovanni

Category: Young Adult
  • (1)

€ 22,99

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Mijn naam is Matt Wilder... Lang geleden, op een maandagnamiddag, toen ik nog een klein jongetje was, kregen mijn ouders het idee om een uitstapje te maken naar de bergen. Ik had nooit gedacht dat die dag zou eindigen in een afgrijselijke nachtmerrie. Dat was toen, dit is nu. Er is een meisje. Een meisje dat ik wil beschermen voor mijn ware aard, maar het lukt mij niet om haar te verlaten. Althans niet op de manier waarop zij het denkt. Ik had gehoopt dat alles makkelijker zou worden, als ik het met haar uitmaakte. Maar, ik had het mis. In dit boek vind je alledaagse tienerproblemen, avontuur en twee geliefden die proberen om te gaan met hun break-up.

From the book

'De bibliotheek?' vroeg ze nieuwsgierig. 'Ja, hier komt normaal gezien niemand', zei ik tegen haar. Ik bracht haar naar een van de grote boekenrekken en we gingen zitten voor de houten ladder die je kon gebruiken als je boeken vanop de hogere planken af wilde halen. 'Kom hier', zei ik en wenkte haar. Ze keek me met aan vermoeide ogen, maar knikte toen. Het zag er niet naar uit dat ze nu nog om haar gedachten over 'goed en slecht' gaf. Ze wilde gewoon dat alles weer normaal werd en dat ze kon rusten. En eerlijk gezegd gold dat ook voor mij, dus nam ik haar in mijn armen. We zaten daar een tijdje toen ze plotseling van me wegschoof en zei: 'Abigail! Ze vraagt zich vast af waar ik ben, ik moet haar bellen.' 'Natuurlijk, doe maar. We hebben tijd', antwoordde ik zacht. Ze zag er verward uit, maar pakte toch haar telefoon om Abigail te bellen. 'Shit, hier is geen bereik. Ik moet naar buiten', zei Shannon. Ik twijfelde even maar zei toen: 'Goed dan, ga maar, zolang je maar bij me terugkomt', antwoordde ik terwijl ik haar hand pakte. Ze knikte: 'Je gedraagt je steeds vreemder Matt, dat weet je toch? Normaal gezien wil je juist zo ver mogelijk van me vandaan zijn', zuchtte ze. Ik klemde mijn kaken op elkaar omdat ze helemaal niks over me wist, maar ik bleef kalm. 'Ik begrijp het. Ga maar, het is prima. Vertel Abigail maar waar je bent.' Ze stond op, maar vanaf dat ze rechtkwam, botste ze plots met haar hoofd tegen de ladder, waardoor er iets van uit de bovenste boekenplank viel. Ze viel op de grond met het vreemde voorwerp in haar handen. 'Shannon!' schreeuwde ik toen ik de bloederige snee op haar hoofd zag en haar ogen gesloten waren. Ik reikte naar voren om haar te helpen, maar toen ik haar hand aanraakte om haar omhoog te helpen, draaide de wereld zich om en plotseling waren we weg.

About the author

Adriana Mastrogiovanni, groeide tijdens haar eerste levensjaren op boven een Italiaans restaurant in het hartje van Brussel. Daar leerde ze door haar ouders al snel Nederlands, Frans en Italiaans. Door de magische kerstmarkt die jaarlijks op het pleintje voor haar huis stond, ontwikkelde ze al snel een eigen fantasiewereld.
Ze bleef steeds naar de wereld kijken doorheen haar magische bril. Dagdromen werd haar tweede natuur. Telkens ze het gevoel kreeg dat mensen haar niet begrepen of wanneer ze zich eenzaam voelde, dook ze in boeken om te ontsnappen aan de realiteit.
Stilaan ontwikkelde de droom om zelf ook een boek te schrijven. Een jaar na het middelbare onderwijs, is deze droom werkelijkheid geworden. Adriana wilde een boek schrijven voor mensen die net zoals zij af en toe willen wegvluchten van alles en iedereen. Net zoals vele boeken en verhalen haar in moeilijke tijden geholpen hebben, hoopt ze dat de lezers van haar boek ook zullen wegdromen en heerlijk zullen ondergedompeld worden in de magische wereld van fantasie.

Reviews

2021-10-07 03:03:08 | By: Hendrik geeraert | Rating:
Mooie illustratiesWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

De Wolf uit Saint Germaine - Een moderne versie van het sprookje; Roodkapje en de Boze Wolf

Author:

Adriana Mastrogiovanni

Category:

Young Adult

Number of pages:

264

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

11-06-2021

ISBN:

978-94-643-1489-2 / 9789464314892

Price:

€ 22,99

Language

Dutch

Rating:

  • (1)