Savannah en de Auriërs

Sharita Hart

Category: Fantasy

€ 16,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Na de dood van haar moeder ziet Savannah het leven niet meer zitten. Ze besluit om actie te ondernemen. Tijdens haar zelfmoordpoging wordt zij door het elfenvolk, de Auriërs, opgevangen en overgebracht naar het land Aurira. Hier heerst een duistere kracht die moet worden tegengehouden. Lukt het Savannah om de Auriërs te redden van het kwaad en haar levenslust terug te krijgen?

From the book

Zonder te veel aandacht te trekken en na te denken liep ik de trappen op naar het dak. Een gevoel van rust overmande mij en ik wist dat dit mij dichterbij mijn einddoel zou brengen. Namelijk de hereniging met mijn moeder. Ik sprong. Ik voelde mij als een vogel in de lucht die neer zou stranden op de plaats van bestemming, de dood. In plaats van een harde klap, een zwarte vlek en een harde ondergrond, werd ik echter opgevangen en langzamerhand omhoog gedragen. In plaats van verder naar beneden te vallen werd ik omringd door het geluid van fladderende vleugeltjes en voelde het alsof hele kleine handjes mij wegvoerden de lucht in. Ik liet het gebeuren en dacht er niet te veel over na. Ik liet mij dragen.

About the author

Sharita Hart heeft meerdere boeken geschreven. Schrijven is haar passie. Ze groeide op in het plaatsje Hoorn en woont nu al jaren in Amsterdam. Op zoek naar mijzelf en Creatief Begaafd voor volwassenen waren haar eerste twee boeken. Nu maakt zij haar debuut in het fantasy genre met het boek Savannah en de Auriërs. Een boek voor jong en oud. Sharita is een creatieve schrijfster en er zijn alweer ideeën voor een vierde boek over tweelingzielen.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Savannah en de Auriërs

Author:

Sharita Hart

Category:

Fantasy

Number of pages:

84

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback A5

Release date:

16-07-2021

ISBN:

978-94-643-1586-8 / 9789464315868

Price:

€ 16,99

Language

Dutch