Ander-s Leven in een sterk veranderende tijd - Welkom Jij, Aquariusmens!

Mieke Coigné

Category: Spirituality
  • (1)

€ 25,95
Paid shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)
Order at the author

Summary

'Anders leven' neemt je mee in thema's die je dagelijkse leven een meer bewuste kijk geven op vragen die je misschien al zolang stelt. Dit boek nodigt je uit om te ervaren wat jij in de diepste essentie van jouw Zijn waarneemt , voelt en denkt. 'Anders leven' is een verzameling van inzichten, waarnemingen en ervaringen die aangevuld worden met praktische oefeningen, tips en tools, voor lichaam, ziel en geest. 'Anders leven', waarin dieren, natuur, kristallen, klank en taal een waardevolle plek krijgen. 'Anders leven, met Al Dat Is' in de Nieuwe Tijd ontsluierd. Voor jou, deze inspirerende creatie. Van Mens tot Mens, Van Hart tot Hart, Van Ziel tot Ziel.

From the book

‘Alles is energie die op een bepaalde frequentie vibreert. Alle levende wezens op Aarde hebben een bewustzijn - zelfs stenen en bomen. Alles is verbonden met de ′levensboom′ of een oneindige energiebron. We kunnen verbinding maken met het bewustzijn van bomen en stenen en we kunnen er mee communiceren. Ons lichaam bestaat voor minstens 70% uit water en kan worden geprogrammeerd en gemodelleerd naar een bepaalde trillingsfrequentie, door middel van gedachten, geluid, kleur en liefde. Op het moment dat we de vibraties begrijpen, kunnen we elke ziekte of ongesteldheid in ons lichaam helen/genezen door de vibratie te veranderen.

Onze gedachten creëren onze realiteit. Alle gedachten zijn energieën die zich manifesteren in wat wij als realiteit zien. Bewust zijn van onze gedachten is een van de eerste stappen in het nemen van verantwoordelijkheid voor het co-creëren van een eigen realiteit. Stel je eens voor dat elke persoon op Aarde zijn gedachten zou richten op vrede en liefde, dan zou er geen oorlog en geen tirannie in de wereld zijn. Door vanuit onbewust Zijn te focussen op negatieve gedachten, creëren we lagere trillingsfrequenties; als we bewust de focus houden op positieve gedachten, kunnen we de trillingsfrequentie verhogen. Onze realiteit is een manifestatie van wat we creëren door middel van onze denkpatronen. Kortom gaat het over bewust worden van de gedachten die we zelf creëren en hoe we die verder uitlijnen en vormgeven in de aardse realiteit.

We zijn op deze Aarde, omdat we hier verwacht werden.

Dit boek is een verzameling van persoonlijk doorleefde ervaringen enerzijds en gesprekken met cliënten anderzijds. Ik presenteer geen exclusieve ‘waarheid’ want ieder ervaart en beleeft het leven op eigen wijze. Vanuit ieders systemische achtergrond hebben we geleerd vanuit een voorgevormd ‘denkkader’ het leven verder uit te stippelen. Dat daarin nog bestaande verstrikkingen in losgetrild worden, is een gevolg van een veranderend bewustzijn.’

About the author

Mieke is geboren in Geraardsbergen. (1958) Als kind herinnerde ze zich haar zielsblauwdruk, op eigen wijze en kijkt met dankbaarheid terug naar een bezield inspirerend leven, waar ze haar steentje heeft bijgedragen in sociale sectoren en het onderwijs, met een enorme liefde voor de grondlegger van de antroposofie, Rudolf Steiner. Spiritualiteit met de twee voeten op de Aarde, verbonden het 'wetend veld', werkt Mieke als diepte-en bewustzijnswerker, voor Mens en Dier. Haar eerste creatie 'Herinner wie je werkelijk bent.' is ontstaan vanuit een natuurlijke inspiratiekracht. Ook dit boek is vanuit pure dienstbaarheid als rode draad voor het leven ontstaan.

Reviews

2021-07-16 14:15:26 | By: lis | Rating:
'Ander-s Leven in een sterk veranderende tijd' is een boek wat diep raakt. De mooie diepzinnige teksten en inzichten die in het boek staan geven de lezer een flinke eyeopener. Een stap op weg naar een dieper bewustzijn mag ik wel zeggen en wat de mens in deze tijd zeker kan gebruiken. De heerlijke krachtige boodschappen, de mooie creaties en de oefeningen die je als lezer zeker kan gebruiken en daar een stuk rust door kan vinden maken het boek af. Alles wat op aarde leeft en zichtbaar en niet zichtbaar is komt ter sprake. Kinderen van nu en de schoolsystemen, dieren, het mannelijke en vrouwelijke, de goddelijke bron, healing, werken met de Chakra's, ademhaling en het Hartchakra, EMF en jezelf beschermen, Yoga, Mudra's, Astrologische tendensen en nog veel meer. Kortom te veel om op te noemen in deze review, 'Ander-s Leven in een sterk veranderende tijd', is een prachtboek waar de auteur met hart en ziel aan heeft gewerkt. Het is meer dan de moeite waard om het boek in huis te halen. Je zal er zeker geen spijt van krijgen!Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Ander-s Leven in een sterk veranderende tijd - Welkom Jij, Aquariusmens!

Author:

Mieke Coigné

Category:

Spirituality

Number of pages:

408

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback A5

Release date:

16-06-2021

ISBN:

978-94-640-3956-6 / 9789464039566

Price:

€ 25,95

Language

Dutch

Rating:

  • (1)