Verdwaald in 1480 - Zullen ze ooit nog terugkeren?

Paris Duivenvoorden

Category: Youth books

€ 25,50
Free shipping
Delivery between five and ten working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Zullen ze ooit nog terugkeren? Alles verandert voor de twee vriendinnen die in een andere eeuw terecht komen. Zelfs hun naam. Wanneer Eva (als Everliin) in een weeshuis komt en probeert te ontsnappen, ontrafelt Lena (als Louise) de geheimen van het kasteel en vindt ze een dagboek vol mysteries. Ze vinden elkaar en raken elkaar weer kwijt. Samen met Cilia, een zwervend ‘heksenkind’, en Lucas proberen ze de geheimen van 1480 te ontrafelen en uit de handen van Duna, Dionora en Adriaen te blijven. In een avontuur vol verassingen, geheimen en gevaar proberen ze terug te keren naar hun eigen tijd.

From the book

Het blijft nog drie seconden rustig, even zijn de meiden ervan overtuigd dat het niet gelukt is. De stilte blijft en de wind is nog steeds verdwenen. Iedereen staat stil. Iedereen is stil... Dan slaat de bliksem voor hun neus in de grond, op een stukje land, op een plek waar gelukkig geen mensen staan. De donder is harder dan ooit en hagelstenen vallen uit het niets naar beneden. Plotseling beweegt alles weer. Auto’s rijden, fietsers fietsen. Het kind maakt zijn sprong af en landt weer veilig op de grond alsof er niets is gebeurd. Eva en Lena staren naar Duna vol ongeloof maar ook met blijdschap. Blij omdat het niet gelukt is. Alles is gewoon normaal. Toch...? Dan begint hun omgeving te draaien en de meiden kunnen geen kant op. Vanuit hun ooghoek zien ze iets groots gevaarlijk op hen af denderen.

About the author

Paris Duivenvoorden is altijd al gek geweest op verhalen. Vanaf het moment dat ze kon lezen verslond ze het ene na het andere boek. Verhalen die spannend zijn of een historische achtergrond hebben interesseren haar het meest. Verhalen schrijven doet zij al zolang als zij zich herinnert. Bij het verhaal ‘Verdwaald in 1480’ dacht zij voor het eerst dat dit wel eens een echt boek kon worden. Schrijfster worden is haar grootste droom. Haar inspiratie voor haar verhalen haalt zij uit het dagelijks leven en haar fantasie. Ideeën doet zij op in haar klas, op de scouting, tijdens de atletiek, op de fiets naar school of gewoon ‘s avonds in haar bed wanneer ze alle tijd heeft om na te denken. En weet je wat... haar volgende verhaal zit al in de pen.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Verdwaald in 1480 - Zullen ze ooit nog terugkeren?

Author:

Paris Duivenvoorden

Category:

Youth books

Number of pages:

178

Illustrated:

No

Format/size:

Hardcover A5

Release date:

23-04-2021

ISBN:

978-94-643-1277-5 / 9789464312775

Price:

€ 25,50

Language

Dutch