Welkom in mijn brein

Luciano Marfella

Category: Poems

€ 22,99
Free shipping
Delivery between five and ten working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Daar zit hij dan, in het zonnige Rotterdam op het terras van zijn favoriete eettentje. Hij heeft zojuist zijn eerste koffie van de dag gedronken. Hij staart nu al tien minuten lang naar een vaasje met een armoedig bloemetje er in. Zou hij een kater hebben? En waar zou hij aan denken? Vrouwen? Geld? Geluk? Racisme? Of aan helemaal niks? In dit boekje kan je een kijkje nemen in het hoofd van Luciano Marfella. Want in zijn hoofd is het de hele dag spitsuur. Van serieuze onderwerpen tot luchtige grapjes, hij besteedt overal aandacht aan. Dingen die hij misschien niet snel zou bespreken schrijft hij graag op.

From the book

Jezelf zijn

Durf jouw mening te geven.
Want jouw mening maakt jou uniek.
Maar durf ook open te staan voor een argument die jouw mening kan doen veranderen.
Want dat is progressie,
dat is leren,
dat is ontwikkelen.
Met jouw mening stel je misschien niet iedereen tevreden, maar als mensen dat niet kunnen hebben zijn ze teleurgesteld in het feit dat jij jezelf durft te zijn.

About the author

Luciano Marfella (1993), geboren in Den Haag, getogen in Zevenhuizen en wonend in Rotterdam, is als kok werkzaam in het Italiaanse restaurant van zijn ouders. Verhalen van zijn collega’s, zijn ouders of gasten van het restaurant, inspireren hem om te schrijven. De woorden die hij niet durft uit te spreken durft hij wel op te schrijven. Dat is wat hij zo waardeert aan schrijven. De vrijheid die iedereen hoort te hebben vindt hij op een blad papier.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Welkom in mijn brein

Author:

Luciano Marfella

Category:

Poems

Number of pages:

108

Illustrated:

No

Format/size:

Hardcover A5

Release date:

23-04-2021

ISBN:

978-94-643-1314-7 / 9789464313147

Price:

€ 22,99

Language

Dutch