Gerrits griezelige tantes

Niek-Jan Spanjer

Category: Children books

€ 17,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Gerrits griezelige tantes, naar een idee van de Vlaamse illustrator Johan Desseyn en uitgewerkt door Niek-Jan Spanjer, bevat een wonderlijke vertelling over een gewone, aardige jongen die opgroeit in een sfeer van verwaarlozing en terreur.
Dankzij zijn ontmoeting met de raadselachtige Krummel, vat hij de moed op die nodig is om hem van zijn kwelgeesten te verlossen. Spannend, bijzonder en origineel! De sappige details zijn af en toe van een Roald Dahl-achtige onsmakelijkheid. De illustraties zijn natuurlijk van Johan Desseyn.

From the book

HET COLABLIKJE
Het was niet meer dan een stom leeg colablikje.
Klonk!
Kletterdekletter!
Het blikje vloog met een grote boog door de lucht en belandde een heel eind verder op het trottoir.
“Ahhh! Stom ding!” mompelde Gerrit terwijl hij zijn handen diep in de zakken van zijn overall duwde.

About the author

Niek-Jan Spanjer (1955) is eigenlijk een zakenman. Maar, al vanaf zijn jeugd wilde hij boeken schrijven. Dat kwam er nooit van. Er was altijd wel iets belangrijkers te doen: studeren, reizen, carrière, lezen, sporten. Al jaren moet hij voor zijn werk veel reizen maken. In plaats van boeken te lezen besloot hij ze te gaan schrijven. Wanneer hij schrijft wordt hij bijna bezeten door zijn eigen fantasie. De verhalen beginnen een eigen leven te leiden.

Johan Desseyn (1952): Een oud boerderijtje op een hoekje van een oud straatje, vlakbij de heide. Daar kun je Johan altijd vinden. Hoewel, in zijn huisje in Spanje, ook daar vertoeft hij graag. Twee rugoperaties maakten een einde aan zijn onderwijzersloopbaan. Jarenlang tekende hij vol overgave voor zijn leerlingen. En nu... nu tekent hij thuis. Hij maakt ook beelden, ontwerpt grappig speelgoed en is aan het werk als cartoonist.
En toen kwam hij in contact met Niek-Jan Spanjer. Ze zaten duidelijk op één lijn en al gauw was hun eerste kinderboek geboren. Dit boek is inmiddels hun negende gezamenlijke project.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Gerrits griezelige tantes

Author:

Niek-Jan Spanjer

Category:

Children books

Number of pages:

100

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

21-05-2021

ISBN:

978-94-643-1426-7 / 9789464314267

Price:

€ 17,99

Language

Dutch