Cover voorkant
Rondreis door de Bijbel - In 40 dagen
Rondreis door de Bijbel - In 40 dagen

Rondreis door de Bijbel - In 40 dagen

Patrick van der Zee & Nico Zwart

Category: Religion

€ 17,99

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Op vakantie in de Bijbel, het lijkt te mooi om waar te zijn. En toch heb jij je 40 daagse rondreis nu in handen. Je zult de Bijbel niet lezen van kaft tot kaft maar samen met ons als reisleiders zullen we je door de belangrijkste thema's heenleiden.

Rondreis door de Bijbel in 40 dagen is hét dagboek voor mensen die de Bijbel voor de eerste keer lezen, beginnende lezers of mensen die opnieuw geraakt willen worden door het Evangelie.

From the book

Wat betekent het?
Kun je het nog herinneren, de geboorte van prinses Amalia? Wat een feest in Nederland. Een troonopvolger! Het hele land, nee, de hele wereld sprak er over. Wat straalden prins Willem-Alexander en prinses Maxima. Wat een blijdschap.
Hoe anders was dit bij de geboorte van Jezus. Geen beschuit met muisjes, maar een stal met muizen. Want waar Jozef en Maria ook aanklopten om te overnachten, overal werden ze geweigerd: geen plek! Wegwezen!
Zo werd Jezus geboren in een wereld die Hem niet wilde. Nou ja, behalve een paar wijze mannen uit het Oosten en Herodes! Of ... toch niet? Nee, ook Herodes wilde Jezus niet. Een baby die in de toekomst koning wordt? In plaats van de grote, machtige Herodes? Niks ervan! Hij stuurt zijn soldaten af op Bethlehem om alle pasgeboren baby’tjes te laten doden. Maar gelukkig verschijnt er een engel aan Jozef in een droom, die hem waarschuwt voor de plannen van Herodes. Ze vluchten daarom naar Egypte.

Wat betekent het voor jou?
Gisteren heb je je misschien afgevraagd of je eigen hart klaar was voor dat Kindje. Confronterend? Voor ons ook, hoor. Man, soms is het net een zwijnenstal daarbinnen. Misschien denk je nu: maar jullie zitten toch elke zondag in de kerk, lezen elke dag uit de Bijbel, bidden elke dag? Ja, dat klopt.
En toch blijft het een zwijnenstal daarbinnen. Van de buitenkant lijkt het soms heel wat, maar van binnen ... En daarom kijken wij ook nog altijd vol verwondering in die voerbak. Wilt U hier echt wonen? In deze zwijnenstal?

About the authors

Patrick en Nico zijn twee neven maar ze beschouwen zich meer als broers. Hun moeders zijn tweelingzussen en allebei besloten ze een kindje te adopteren. Patrick uit Thailand en Nico uit Sri Lanka.

Ooit heeft een dominee tegen hen gezegd dat God een plan met ze had, dat ze niet voor niks zijn geadopteerd. Dat vonden ze grote onzin en ze hebben daar hartelijk om gelachen. Maar nu niet meer. Ze geloven dat God een plan met hen heeft, maar ook met de lezer van dit boekje. Daarom hebben ze dit boekje geschreven.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Rondreis door de Bijbel - In 40 dagen

Authors:

Patrick van der Zee & Nico Zwart

Category:

Religion

Number of pages:

98

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

28-05-2021

ISBN:

978-94-643-1452-6 / 9789464314526

Price:

€ 17,99

Language

Dutch