Valentina

Annelies Weyts

Category: Youth books
  • (2)

€ 19,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Of een prinses zijn is zoals in een sprookje? Prinses Valentina zou hier heel hard "nee" op zeggen. Haar moeder, de koningin, controleert alles en dat is ze beu! Op een dag besluit ze haar haren kort te knippen. De koningin is woedend als ze dit ziet en stuurt Valentina naar een privéschool. Dit is het begin van een verhaal vol vriendschap, liefde en vooral een verhaal over jezelf vinden.

From the book

"Ik zal mijn excuses aanbieden." Ik kijk mijn moeder aan, maar zie hoe ze mijn blik ontwijkt. Dat is vreemd... Wat is er aan de hand? Het is even stil, mijn moeder staart naar dezelfde plek zoals ik net aan het doen was toen ze binnenkwam. Dan schraapt ze haar keel en ik ben bang voor wat ze gaat vertellen. "Soms weet ik echt niet wat ik met jou moet doen. Eerst je haar en nu dit... Het lijkt alsof ik je niet meer in de hand kan houden. Alsof... Ik je niet meer kan begeleiden op de manier die je nodig hebt." Ik wil me weer verontschuldigen, maar ze blijft verder praten. "Ik denk dat ik daarom een andere oplossing voor je moet bedenken. Ik denk er nu al enkele weken over na en ik denk wel dat dit het beste is.”
Ze stopt en ik wacht gespannen op wat ze nu gaat zeggen. Ze draait haar hoofd weg van de plek waar ze naar aan het staren was en kijkt recht aan. Ik verschiet van haar emotieloze blik. “Ik heb besloten om je naar een privéschool te sturen." De grond zakt even weg onder mijn voeten en ik staar geschrokken naar mijn moeder. Mijn mond staat open, maar ik kan niks uitbrengen.

About the author

Annelies Weyts is al sinds 1997 een trotse Mechelaar. Schrijven heeft voor haar altijd aangevoeld als een tweede natuur. Doorheen haar lagere en middelbare school, schreef ze reeds meerdere verhalen of vertelde ze verhalen aan klasgenootjes. Net zoals Valentina, kiest Annelies er met dit boek voor om voor haar dromen te gaan. Haar eerste boek ligt dan ook zeer nauw aan haar hart.

Reviews

2021-11-07 08:47:25 | By: Sjzujezofnrj | Rating:
Ik vind dit zo een tof boek!!!

2021-08-30 18:08:49 | By: Evy | Rating:
Mooi boekWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Valentina

Author:

Annelies Weyts

Category:

Youth books

Number of pages:

162

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

14-05-2021

ISBN:

978-94-643-1395-6 / 9789464313956

Price:

€ 19,99

Language

Dutch

Rating:

  • (2)