Met vriendelijke groenten

Yves Van Keilegom

Category: Cookbooks

€ 17,45
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Dit is een boek voor smulpapen en ontdekkingsreizigers. In deze bundel vind je immers recepten terug die een grote wereldreis maakten. Recepten van nieuwe Belgen die hun toekomst in dit lekkerbekkenland willen opbouwen en van Vlamingen die in verre oorden vertoeven. Variaties op bekende recepten, maar ook nieuwe geuren en kleuren en fascinerende smaken... Proef, smul, likkebaard, watertand, lik duimen en vingers af en vooral... geniet ervan!

From the book

Ma po tofoe Pikante tofoe 2 personen 250 gr rundergehakt 200 gr tofoe 120 ml kippenbouillon 1 bosje lente-uitjes, fijngesneden 1 teentje knoflook, geperst 3 theelepels sojasaus 1 rode chilipeper, ontpit en fijngehakt 1 theelepel maïszetmeel 2 theelepels rijstwijn olie zout ● Snijd de tofoe in dobbelstenen. ● Doe de olie in een wok. Roerbak eerst het rundergehakt, voeg dan de chilipeper toe en vervolgens de sojasaus, de rijstwijn, zout en de knoflook. ● Voeg de kippenbouillon en de tofoe bij in de wok en zet het vuur zachter. Voeg tot slot ook het maïszetmeel en de lente-uitjes toe.

About the author

"Ik ben leraar Nederlands voor anderstaligen. Naast lesgeven is koken en gezellig tafelen mijn leven. Ik hou ervan om oude vertrouwde gerechten in een nieuw jasje te steken en te experimenteren met nieuwe smaken en ongewone recepten. Voor dit boek bundelde ik de favoriete recepten van mijn cursisten en vrienden in het buitenland."

Reviews

2011-03-05 16:55:20 | By: Anne-Marie REYNIERS
Een heerlijk boekje ! Het brengt de wereld op je tafel ! Met zorg uitgezocht en samengesteld en ook makkelijk in gebruik ! dank je wel Yves !Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Met vriendelijke groenten

Author:

Yves Van Keilegom

Category:

Cookbooks

Number of pages:

212

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 12,5 x 20 cm

Release date:

08-01-2010

ISBN:

978-94-6089-234-9 / 9789460892349

Price:

€ 17,45

Language

Dutch