Dansen op de maan

Puck Ast

Category: Poems

€ 17,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Dansen op de maan biedt een kijkje in de gedachten en gevoelens van een jongvolwassene. De gedichten zijn geschreven in een golvend ritme, waardoor de lezer wordt meegenomen in de golven van emoties en verschillende gemoedstoestanden. De vele metaforen die vriendschap, liefde, persoonlijke groei en de daarbij komende moeilijkheden symboliseren, zullen herkenning oproepen tijdens het lezen van de gedichten. De bundel maakt duidelijk dat de zon niet iedere dag schijnt, maar dat geluk altijd terugkomt. Blijheid is niet iets dat we elke dag hoeven te ervaren om toch gelukkig te zijn. Juist door van de kleine dingen te genieten, zoals de zon en dansen, kun je accepteren dat verdriet er net zo goed mag zijn.

From the book

als de wereld mooie woorden soms niet waard is niet mag hebben kan ik woorden inslikken, bij me houden niet vertellen de muzieknoten, niet loslaten heel zachtjes op papier de kleine tonen nooit verklappen maar bewaren niet meer zien de schilderkunsten in het donker laten wachten op een kans als grote dromen, altijd laten, niet uitspreken balans balancerend door het leven, wisselwerking van gedachten tot de wereld het weer waard is, het werk weer goud doet glanzen als de wereld mij haat, kan ik dan terughalen misschien het goud laten verdwijnen, vergeten hoe het zit hoe de glinstering van kleuren, muziek en laten dansen van het dansen elke morgen tot de tonen slapen, nachten

About the author

De 19-jarige Puck Ast groeide op in een talig gezin en is zolang ze zich kan herinneren al gefascineerd door taal. Als klein meisje schreef ze verhaaltjes, maar haar passie voor dichten ontdekte ze zo'n drie jaar geleden. Sindsdien speelt dichten een belangrijke rol in haar leven. Ze schrijft om haar gevoelens en gedachten (dat zijn er nogal wat) kwijt te kunnen en beter te begrijpen.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Dansen op de maan

Author:

Puck Ast

Category:

Poems

Number of pages:

104

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

04-06-2021

ISBN:

978-94-643-1473-1 / 9789464314731

Price:

€ 17,99

Language

Dutch